Evenimentul Zilei > Actualitate > Căsnicia şi cimentul l-au falimentat pe Irinel
Căsnicia şi cimentul l-au falimentat pe Irinel

Căsnicia şi cimentul l-au falimentat pe Irinel

În doar şase ani, Irinel a reuşit să topească o avere estimată la 70 de milioane de euro.

În 2006, pe vremea când a cunoscut- o pe băcăuanca Monica, Irinel era pe val: o avere estimată de Capital la 70 de milioane de euro, un domeniu ultra-luxos la Izvorani, terenuri şi proprietăţi prin Bucureşti, care mai de care mai valoroase. S-a căsătorit şi, încet-încet, nu a mai dat randament în afaceri.
Şi-a pus în cap însă să-şi transforme soţia, pe Monica, într- o adevărată vedetă şi a început să toace bani în această direcţie. Evident, performanţele din showbiz s-au concretizat într-o scădere drastică a averii şi, în 2010, nu a mai intrat în topul celor mai bogaţi români, iar în primăvară, când a candidat la funcţia de primar al Capitalei, potrivit declaraţiei de avere, nu mai avea pe numele său case şi maşini, conturile erau cam goale, iar proprietăţile le donase tatălui său înainte de divorţ.
Acum, situaţia lui, a dezvăluit site-ul nefiltrat.ro, e una de-a dreptul dramatică. Astfel, cu bani împrumutaţi de la o bancă – 5,6 milioane de euro -, Irinel a încercat şi o afacere în domeniul materialelor de construcţii. Fabrica lui de la Târgu Cărbuneşti unde producea columbeanitul, nu a mers conform aşteptărilor sale, iar scadenţa plăţii e acum.
Vila de la Izvorani, confiscată de executori?
Şi, pentru ca banca să-şi recupereze banii, a cerut executarea silită a vilei pe care Irinel o deţine la Izvorani, domeniu care valora, înainte de criză, peste 5 milioane de euro şi a cărui întreţinere se ridica la peste 6.000 de euro lunar, sumă la care se adăugat salariile angajaţilor.
Acum însă, domeniul de la Izvorani, spun apropiaţii omului de afaceri, e într-o stare jalnică, Irinel renunţând la oamenii care lucrau acolo pentru că nu-i mai putea plăti. Totuşi, Columbeanu are, teoretic, de recuperat bani -insuficienţi pentru acoperirea creditului- de la SC Monica Columbeanu Media.
Monica, răsfăţată în timpul mariajului lor celebru

Falimentul lui Irinel poate fi destul de uşor explicat având în vedere stilul de viaţă pe care l-a avut milionarul de-a lungul mariajului cu Monica Gabor.
Tânăra soţie a lui Columbeanu (29 de ani e diferenţa între ei) s-a plimbat prin lume, şi-a cumpărat cele mai scumpe bijuterii şi haine, conducea o maşină demnă de un preşedinte şi nu-şi refuza mai nimic când venea vorba de lux.
Iar cariera din modelling a vedetei a fost una înfloritoare, ea reuşind, în urma asaltului media organizat de soţul ei, să ajungă inclusiv în reviste de modă de prin Italia.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: