CRONICĂ TV: Vadim îl apără pe "Regele Bâl-Bâl"

CRONICĂ TV: Vadim îl apără pe "Regele Bâl-Bâl"

Ca nişte urlete ale lupilor, iarna, în pădure mi se par intervenţiile lui Corneliu Vadim Tudor în apărarea regelui Mihai. Urlete de foame, probabil foame de imagine pentru că Tribunul are din ce trăi, deşi procesul pierdut cu Cozmin Guşă l-a cam zdruncinat financiar.

Nu mi-a venit să cred şi multă lume a rămas uluită de câţi oameni publici, care mai că nu l-au omorât pe fostul suveran, al României, sar acum în apărarea lui. Dar tocmai Tribunul? Cel care l-a măscărit cel mai mult, care i-a şi dat porecla de "Bâl-Bâl", cel care i-a jignit în repetate rânduri fetele. Tribunul care nu a scăpat nici o ocazie să-l caricaturizeze chiar şi pe Prinţul Duda după fiecare gest public al acestuia.

Tribunul, adept al Guvernului Văcăroiu în timp ce acesta în colaborare cu Ion Iliescu(Ex-Preşedintele de ce nu o fi fost invitat în Parlament când a împlinit 80 de ani?) fugăreau Regele pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Tribunul care, sfidând orice regulă de bun simţ descria nopţile de amor între Bâl-Bâl şi Doinea Cornea.

Pamfletele scrise de Tribun la adresa Maiestăţii sale pot şi poate vor fi publicate în volume. Ele nu ne vor duce niciodată cu gândul că Preşedintele Partidului Romania Mare ar fi fost măcar o secundă în viaţa lui monarhist, sau că ar fi avut, urmare a educaţiei primite, respect pentru această instituţie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Şi atunci, de unde toată această dragoste pentru Rege? Se poartă. Trebuie să-l critici pe Traian Băsescu în legătură cu ultimul subiect în dezbatere. Tribunul a învăţat , ca şi Ponta şi Antonescu, să se plieze pe cerinţele patronilor celor două televiziuni de ştiri. De foame(pentru imagine).

P.S. Cu tot respectul îi mulţumesc domnului Corneliu Vadim Tudor pentru cuvintele frumoase scrise despre mine şi despre activitatea mea la ziarul "Evenimentul zilei", unde lucrez. Şi eu te respect Tribune!