Evenimentul Zilei > Opinii > Opinii EVZ > CRONICA TV. Băi, băieţi, dar cu Gina ce aveţi?
CRONICA TV. Băi, băieţi, dar cu Gina ce aveţi?

CRONICA TV. Băi, băieţi, dar cu Gina ce aveţi?

O ştire s-a repetat, obsesiv, zilele trecute, pe ecranele televizoarelor.

Afaceristul Nicola, pe numele său real Nicole Saikaly, a fost reţinut de mascaţi după ce a fost acuzat că a eludat statul de un "mizilic" de vreo şapte milioane de euro prin rambursări şmechereşti de TVA. Acum, în sfârşit, am aflat şi eu de unde a avut libanezul bani să ţină lângă casă o "piesă" de fată precum Gina Pistol.
Păi credeţi că e uşor să întreţii o asemenea comoară? Trebuie şi ea, totuşi, răsfăţată. Doar nu o să o duci la Amara pe blondină… trebuie să o plimbi prin ţări exotice, să o duci la shopping la Milano sau Paris, doar nu o s-o cari în Liban, în vizită la mama şi tata-socru, îmbrăcată în "cârpiţe" luate din Obor. Iar toate acestea costă destul de mult, probabil cât salariul unui director de multinaţională pe vreo 10 ani.
Iar când te plictiseşti de blondă şi vrei să variezi "meniul" trebuie să impresionezi vreun fotomodel. Iar acest lucru, costă din nou, iar împăcarea cu Gina, după vreo brunetă din lumea mondenă, costă, cu siguranţă, mai mult decât salariul pe un an al preşedintelui unei ţări din lumea a treia…
Iar acum, când ai fost luat pe sus de DIICOT şi mascaţii vor să recupereze banii de prejudiciu (dacă se dovedeşte), ce faci? Arăţi cu degetul spre Gina Pistol şi citezi un clasic în viaţă: "Acolo sunt banii dumneavoastră!"?

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.