Evenimentul Zilei > Politica > Antonescu: Câmpeanu a vehiculat ipoteza demisiei. I-am spus că ar fi varianta cea mai bună
Antonescu: Câmpeanu a vehiculat ipoteza demisiei. I-am spus că ar fi varianta cea mai bună

Antonescu: Câmpeanu a vehiculat ipoteza demisiei. I-am spus că ar fi varianta cea mai bună

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, la postul B1 Tv, că a purtat o discuţie cu ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, care a vehiculat ipoteza demisiei sale din funcţie, iar el i-a sugerat că ar putea fi o variantă bună.

"Am avut o întâlnire cu doamna Câmpeanu la dorinţa dumneaei şi sigur că şi eu doream să o văd. M-a întrebat în această situaţie ce să facă. Este o situaţie complicată şi în plan uman, este un om aflat în dificultate, este o discuţie întreagă de natură birocratică, legală, realitatea este că în familia domniei sale există o dramă: soţul este foarte bolnav, nu ştiu dacă este invaliditate de gradul I sau ce grad este acolo, este foarte bolnav, în orice caz un om sub apăsarea extraordinară a campaniei şi aşa mai departe. Şi în discuţiile pe care le-am avut domnia sa a vehiculat ipoteza demisiei. Eu i-am spus foarte sincer că, din punctul meu de vedere, poate că această variantă ar fi cea mai bună, o conferinţă de presă în care să prezinte încă o dată varianta domniei sale asupra faptelor şi să spună toate lucrurile pe care în două rânduri la acest minister le-a făcut, foarte multe lucruri bune", a spus Antonescu. 
"Nu i-am cerut demisia public pe nicăieri. A fost o discuţie privată. I-am sugerat, i-am spus opinia mea. A rămas să-mi comunice ce decizie ia şi asta este tot. (…) A rămas că vorbeşte şi cu primul ministru, cum este normal, şi nu am mai primit niciun semnal de la domnia sa de atunci", a mai afirmat liderul PNL.
Potrivit unor surse, Câmpeanu urmează să demisioneze, urmând ca atribuțiile sale să fie preluate de Sorin Dumitru Stefoni, secretar de stat la ministerul Muncii.
Crin Antonescu i-a recomandat ministrului Muncii, Mariana Câmpeanu să ia în considerare demisia din funcție, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora.
"A existat o discuţie între doamna Mariana Câmpeanu şi preşedintele Crin Antonescu în care preşedintele PNL, dincolo de faptul că înţelege situaţia personală şi are toată compasiunea pentru situaţia de sănătate a soţului domniei sale, i-a recomandat doamnei ministru Câmpeanu să se gândească la posibilitatea demisiei din funcţia de ministru al Muncii, urmând ca dumneaei să ia o decizie în acest sens", a declarat purtătorul de cuvânt al PNL, pentru Mediafax, care a adăugat că a agreat varianta demisiei. 

Ministrul PNL al Muncii, Mariana Câmpeanu (65 de ani), a rămas ieri fără replică la dezvăluirea jurnalistică potrivit căreia soţul ei, Iulian, a primit în condiţii dubioase pensie de invaliditate şi indemnizaţie de însoţitor.  Iulian Câmpeanu a fost fi lmat la nunţi, când se plimba sau când îşi lua nepoţelul de la grădiniţă. Intr-o filmare recentă, făcută de site-ul investigatiimedia. ro, el nu pare să aibă vreo problemă de sănătate şi, cu atât mai puţin, să aibă nevoie de o altă persoană care să îl însoţească.
Citiţi şi:

  • Traian Băsescu: Mariana Câmpeanu să DEMISIONEZE dacă soțul ei nu are handicap
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: