Ronaldo: "Vreau ca Barcelona să piardă"

Ronaldo: "Vreau ca Barcelona să piardă"

După nici trei săptămâni de la declaraţia lui Guti, mijlocaşul lui Real Madrid, care a spus că "nu a fost impresionat de Barcelona", în urma victoriei catalanilor împotriva lui Arsenal Londra (scor 4-1), în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, aseară, colegul său, Cristiano Ronaldo a spus că îşi doreşte ca rivala de pe Camp Nou să piardă confruntarea din această seară cu Inter Milano din semifinalele competiţiei europene de elită.

"Este greu de spus cine va câştiga, însă eu prefer ca Barcelona să piardă şi să fie eliminată", a spus internaţionalul portughez pentru postul de radio Cadena Cope. "Sunt la Madrid, îmi place clubul meu, iar dacă Barcelona se va împiedica în Ligă, ar putea face acest lucru şi în Primera Division, iar noi vom putea profita de asta", a adăugat Ronaldo. „Chivu va juca finala Ligii şi o va câştiga”

"Barcelona va trebui să recupereze două goluri în faţa italienilor. Meciul va fi greu pentru ambele echipe", a mai spus cel mai scump jucător al planetei. În tur, pe arena Giuseppe Meazza, Inter s-a impus cu scorul de 3-1. Aseară, la Lyon, Bayern Munchen a câştigat şi partida retur (scor 3-0) cu Olympique şi s-a calificat în finala Ligii Campionilor. Lyon - Olici 0-3. Bayern merge în finală!  

Ne puteți urmări și pe Google News