Crimă sau sinucidere? Cadavru găsit intre stabilopozi pe plaja din Constanța

Crimă sau sinucidere? Cadavru găsit intre stabilopozi pe plaja din Constanța

Salvatorii ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină pentru extragerea unui cadavru dintre stabilopozii de pe plaja Trei Papuci, din Constanța. Este vorba de o femeie, de aproximativ 45 de ani, care nu a fost identificată încă.

Un echipaj format din cinci pompieri ai detașamentului ISU Constanța a fost trimis pe plaja Trei Papuci la locul în care, potrivit unei persoane care a sunat la 112, se afla un cadavru  prins între stabilopozi. La fața locului a ajuns și un echipaj medical cu o Salvare a Serviciului  de Ambulanță Constanța. Trupul era aproape înfipt între bucățile uriașe de piatră. Intervenția pompierilor pentru degajarea cadavrului a fost, de aceea, îngreunată.

         

Ne puteți urmări și pe Google News

Femeia decedată, de aproximativ 45 de ani, era îmbrăcată în blugi, cămașă, bluză închisă la culoare și o geacă  neagră. Nu avea pantofi, fiind doar în șosete. Polițiștii nu au reușit să o identifice, nu au găsit documente asupra ei. Anchetatorii vor stabili, în urma cercetărilor, și după efectuarea autopsiei, dacă este vorba de o sinucidere sau crimă la malul mării. Cadavrul a fost transportat la Morga Cimitirului Central. (Foto ISU Dobrogea)