Evenimentul Zilei > Actualitate > Craiova are un nou primar
Craiova are un nou primar

Craiova are un nou primar

Fostul viceprimar al Craiovei, Marinică Dincă (PD-L), a fost ales de majoritatea din Consiliul Local să preia atribuţiile de edil-şef al Craiovei.

Acesta va ocupa fotoliul lui Antonie Solomon doar până la sfârşitul lunii, când mandatul de arestare emis de judecătorii piteşteni pe numele lui Solomon va expira.
După ce la sfârşitul săptămânii trecute proiectul de hotărâre privind alegerea noului primar a fost retras chiar de către iniţiatori, în această dimineaţă, în urma votului secret, Dincă a fost ales successor al lui Solomon de către 19 consilieri, în timp ce doar opt consilieri i-au acordat votul celuilalt viceprimar, Teodor Sas (PD-L).
După interpelările câtorva consilieri, cei doi viceprimari le-au cerut aleşilor din sală “să nu acţioneze politic ci spre binele cetăţenilor Craiovei”, făcând referire la faptul că, de când Antonie Solomon a fost arestat într-un dosar privind fapte de corupţie, activitatea în Primărie “este dată peste cap”.
Antonie Solomon a fost suspendat din funcţie săptămâna trecută. La începutul lunii, el a fost arestat preventiv pentru luare de mită în formă continuată, uz de fals şi fals intelectual.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News