Crăciunescu a schimbat arbitrul la Rapid - Sportul. L-a pus pe băiatul lui

Crăciunescu a schimbat arbitrul la Rapid - Sportul. L-a pus pe băiatul lui

Rapid a cerut cu insistenţă schimbarea arbitrului meciului cu Sportul, care se va disputa diseară în Liga I. Cel delegat iniţial a fost Marius Bocăneală.

Rapidiştii au solicitat schimbarea lui Bocăneală, afirmând că acesta, în calitate de cumnat al lui Marius Stan, preşedintele Oţelului Galaţi, ar putea defavoriza gruparea giuleşteană.

Etapa viitoare, Oţelul şi Rapid se întâlnesc în meci direct, iar giuleştenii au mai mulţi jucători în pericol de suspendare.

Căciunescu l-a înlocuit pe Bocăneală cu fiul său, Teodor, unul dintre cei mai slabi şi mai criticaţi arbitri din Liga I.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Ca Rapid să nu se mai plângă, l-am schimbat pe Bocăneală cu Teo Crăciunescu. Eu ştiam de relaţiile de rudenie dintre Marius Stan şi Bocăneală, dar vă dau cuvântul meu că nu m-am uitat cu cine are Oţelul în etapa următoare.

Nu fac eu delegările, le face Aron Huzu, le mai face şi domnul Lăzărescu. E drept că eu discut cu ei pe toate palierele, pentru că sunt şef la CCA.

O să face un text în regulament despre jucătorii care simulează. Dacă un jucător simulează şi din acea situaţie se înscrie, va fi judecat de comisii. Dar trebuie să ne gândim la un text care să nu se interpreteze. Trebuie să se aplice şi la noi aceste măsuri, pentru că aceşti trişori trebuie suspendaţi", a declarat Ion Crăciunescu la Sport.ro