Evenimentul Zilei > EVZ Special > Cozmin Guşă, dezvăluiri din culise: „Marcel Ciolacu e nepregătit, nu va…”
Cozmin Guşă, dezvăluiri din culise: „Marcel Ciolacu e nepregătit, nu va…”

Cozmin Guşă, dezvăluiri din culise: „Marcel Ciolacu e nepregătit, nu va…”

Cozmin Gușă face câteva dezvăluiri din culisele PSD afirmând că Marcel Ciolacu, preşedintele interimar, n-ar prea vrea această funcţie.

Cozmin Gușă: „Noi ne-am chinuit pentru această reformă și facem eforturi publice sau nepublice cu PSD-ul. Marcel Ciolacu trebuia să-și asume funcția, e nepregătit, el mi-a recunoscut mie că, nu dorește să fie președintele PSD, acum 3 luni când l-am convocat la o întâlnire, l-am rugat să vină să discutăm. Eu nu am pornit chestia asta cu PSD-ul așa la întâmplare, mi-a venit în gând, nu am pornit-o sistemic cu lumea de acolo”.

Ce ce trebuia să fie preşedinte interimar

El acum girează funcția de președinte interimar, declarându-mi mie și nu numai mie că nu dorește să fie președinte, dar ce să facem? Trebuie să fie președinte interimar că e președintele Camerei Deputaților și are importanță simbolistică această funcție a lui pentru ca să nu fugă parlamentari, pentru că nu avem parlamentari atât de fundamentaliști în a apăra stânga și partidul, că poate să facă foarte ușor această trecere.„, a declarat Cozmin Gușă la Realitatea Plus.

Cozmin Gușă este convins că Ciolacu nu va candida

„Că vorbești de o viclenie a lui Marcel Ciolacu că… „eu nu vreau să candidez, dar candidez…” Complicat pentru Marcel Ciolacu, pentru că a stat la o masă cu marea majoritate a liderilor, care sunt destul de solizi astăzi și a afirmat că nu dorește să candideze, deci NU va candida!„. a concluzionat analistul politic.