Actriţa, care poate fi văzută în prezent în serialul "Cougar Town", a vorbit despre despărţirea de soţul ei. Ea a spus că nu este pregătită pentru o nouă relaţie, dar a intrat şi în detalii, când a fost întrebată de Howard Stern dacă îşi menţine declaraţia că nu a mai făcut sex din 2010, spunând că o menţine. "Chiar nu sunt pregătită. Sunt atât de sensibilă emoţional, este greu. Am fost căsătorită foarte mult timp", a explicat Cox.
Courteney Cox a mai dezvăluit şi faptul că niciun bărbat nu a invitat-o la o întâlnire până acum. Pe de altă parte, fostul ei soţ o încurajează să meargă la întâlniri. Cei doi s-au despărţit în octombire 2010 invocând "diferenţe ireconciliabile".
David Arquette va apărea în ultimul episod al sezonului trei al serialului "Cougar Town". Acesta va avea un rol important în viaţa personajului lui Courteney Cox, Jules. Cei doi au mai apărut împreună pe micul ecran în serialul "Friends", când personajul lui Arquette era iubitul lui Phoebe (Lisa Kudrow). "Abia aştept să lucrez cu tine. Ai face bine să nu întârzii", i-a scris actriţa pe Twitter fostului soţ când acesta s-a declarat entuziasmat de apariţia în serial.