Excelenta sa, domnul Valery Mrochek, ambasadorul Belarusiei la Bucuresti, a inaugurat standul RMS Sud Europa si l-a felicitat pe domnul Severian Cotic, directorul general al RMS Sud Europa.

 

“Noutatea, profesionalismul și atmosfera de business sunt principalele atuuri pe care mizăm în cucerirea pieței românești.”, informează reprezentantul companiei, domnul Severian Cotic. “Gamele noastre de produse sunt deja apreciate în marile orașe din Rusia, Armenia, Țările Baltice, Kazahstan, Moldova, Ucraina, Republica Cehă, Canada, Statele Unite ale Americii, Emiratele Arabe Emirates, Japonia și Germania, ca și în fiecare centru de regiune din Belarus.”

Experiența îndelungată în producția de cosmetice de înaltă calitate și ecologice, tradiția pe piețele internaționale, cercetările științifice moderne și poziția stabilă pe piață sunt garanția produselor Belita-Vitex.

RMS Sud Europa reprezintă compania Belita-Vitex, originară din Belarus, care oferă o gamă variată de produse cosmetice de înaltă calitate, creme, seruri antirid, seruri rejuvenante, produse pe bază de ingrediente de la Marea Moartă, șampoane, geluri, creme de corp etc