Corina Caragea, de Crăciun în casă nouă

Corina Caragea, de Crăciun în casă nouă

Prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro TV îşi va petrece Crăciunul muncind, alături de colegii de redacţie, pe care îi numeşte „cealaltă familie“.

„Avem brad deja şi fiecare aduce cozonac, sarmale, dulciuri...“. Până acum, Corina obişnuia să petreacă Sărbătorile în familie, împărţindu-se între toate rudele, pe care le vizita pe rând, iar unul dintre cele mai dragi obiceiuri din această perioadă este colindatul. „Îmi pare foarte rău că în ziua de astă zi copiii nu mai merg cu colindul ca pe vremuri. Când eram mică abia aşteptam să merg cu copiii în bloc la colindat, iar când eram la bunici la ţară, era şi mai frumos totul, mergeam mulţi, cântam de mama focului şi mă bucuram foarte tare când numă ram covrigii adunaţi la final, pentru că obiceiul era să primim covrigi, nu bani, ca acum“.

Tot la ţară, la bunici, Corina obişnuia să facă omul de zăpadă în curte sau să se dădea cu săniuţa pe derdeluş. Crăciunul de anul acesta va fi unul special pentru prezentatoarea de la sport, deoarece se va muta în noua casă, la care lucrează de ceva vreme, din care nu va lipsi, bineînţeles, bradul. Tot ce-şi doreşte Corina de Crăciun este ca „anul următor să fie măcar la fel de bun ca acesta care se încheie acum“. PROGRAMUL MEU Corina Caragea ar viziona astăzi următoarele programe: > „Rebel în California“, serial, Pro TV, 15.00 > „Oraşul cu minuni“, film artistic, ProCinema, 20.30 > „Fotbal: Finala Campionatului Mondial: Franţa - Italia“, Sport.ro, 21.00 > Concert Ştefan Bănică Jr. - „Împreună de Crăciun“, Pro TV, 23.00.

Ne puteți urmări și pe Google News