Evenimentul Zilei > Actualitate > Copil salvat în ultima clipă de pe șina de tren. Imagini impresionante cu actul de curaj. VIDEO
Copil salvat în ultima clipă de pe șina de tren. Imagini impresionante cu actul de curaj. VIDEO

Copil salvat în ultima clipă de pe șina de tren. Imagini impresionante cu actul de curaj. VIDEO

Un lucrător feroviar din India a salvat în ultimul moment un copil căzut pe șinele de cale ferată, într-o gară, în vreme ce un tren se apropia în viteză.

Un copil a fost salvat în ultima clipă de un tren care circula cu mare viteză și care urma să-l lovească. S-a întâmplat într-o gară din orașul Mumbai, în India, iar întregul incident a fost filmat și distribuit pe rețelele de socializare.

Din imagini, se vede cum copilul, care merge ape marginea personului, alături de un adult, a alunecat și a căzut pe șinele de cale ferată. Acesta încearcă să se ridice pe peron, ajutat de adult, la o înălțime destul de mare. În acest timp, un tren care circula cu mare viteză se apropie amenințător, punându-i viața în pericol. La un moment dat, un bărbat, lucrător feroviar, sare pe șine și se repede să-l salveze. În viteză, în contra timp cu trenul care se apropia, el reușește să ridice copilul pe peron, în afara oricărui pericol, și, totodată, să se salveze, în ultima secundă.

Acțiunea de salvare se derulează cu rapiditate, în vreme ce trenul trece în viteză, fără să dea semne că ar încerca să frâneze.


Alertă la metroul din București. S-a aruncat pe șine. SMURD a intervenit de urgență


Gestul salvatorului a fost apreciat pe rețelele de socializare

Gestul salvatorului a fost descris în postările de pe conturile de socializare, drept un act de mare curaj.

„Foarte mândru de Mayur Shelke, feroviar de la gara Vangani din Mumbai, care a făcut un act excepțional de curajos, și-a riscat propria viață și a salvat viața unui copil”, se arată într-un mesaj pe Twitter.

„Lucrătorul feroviar feroviar Mayur Shelke a salvat un copil din fața unui tren în viteză! Mayur, ești un erou! Salutați-vă fratele”, a scris un alt utilizator care a distribuit imaginile cu acțiunea de salvare.

 

Citește și: 

S-a aflat cine este persoana care a salvat adolescenta de la metrou! Este fiul unui mare fost fotbalist

Femeie împinsă în fața metroului – video cu un puternic impact emoțional