Accident îngrozitor de tren! Cel puțin 11 persoane au murit, alte peste 100 au fost rănite

Accident îngrozitor de tren! Cel puțin 11 persoane au murit, alte peste 100 au fost rănite

Cel puţin 11 morţi şi aproape 100 de răniţi după deraierea unui tren. Tragicul accident rutier s-a produs la nord de Cairo.

Cel puţin unsprezece persoane şi-au pierdut viaţa şi aproape 100 au fost rănite duminică, în deraierea unui tren la nord de Cairo, ultimul accident feroviar produs în Egipt, potrivit unui bilanţ al Ministerului Sănătăţii, relatează AFP.

Opt vagoane ale trenului care se deplasa de la Cairo în provincia Mansoura au deraiat în oraşul Qalyubia, aflat la nord de capitala egipteană, a anunţat autoritatea feroviară.

Ne puteți urmări și pe Google News

În prezent se efectuează o investigaţie pentru a stabili cauza accidentului, mai menţionează aceasta într-un scurt comunicat.

Într-o înregistrare postată pe internet pot fi văzute mai multe vagoane răsturnate, în timp ce în fundal pot fi auzite sirenele ambulanţelor.

11 persoane și-au pierdut viața după ce un tren a deraiat la nord de Cairo. Peste alte 100 au fost rănite

Iniţial, autorităţile din Qalyubia au anunţat că cel puţin 109 de persoane au fost rănite în urma deraierii trenului.

Mecanicul trenului, ajutorul său, precum şi opt oficiali ai căilor ferate au fost arestaţi în legătură cu deraierea trenului, a relatat ziarul privat al-Shorouk.

Egiptul s-a confruntat cu mai multe accidente feroviare în ultimii ani.

Anterior în cursul acestei săptămâni, 15 persoane au fost rănite după ce un alt tren a deraiat în provincia nordică Minya al-Qamh.

Pe 26 martie, două trenuri de pasageri au intrat în coliziune în sudul Egiptului, provocând moartea a cel puţin 19 persoane.

Cea mai mare tragedie feroviară din Egipt s-a produs în 2002, când un tren de pasageri a luat foc şi peste 360 de oameni şi-au pierdut viaţa.

Sursa: Agerpres

CITEȘTE ȘI Româncă găsită moartă și dezbrăcată în baie, în Italia. Detalii de ultimă oră despre criminal

CITEȘTE ȘI Ploaie de rachete asupra unei baze aeriene din Irak, în care se aflau americani. Printre victime, și soldați irakieni

CITEȘTE ȘI Planeta Albastră este în pericol! Ghețarul A68 se topește văzând cu ochii. Scenariile anticipate de oamenii de știință