Evenimentul Zilei > Actualitate > Contra: „Trebuie să fim și lăsați să câștigăm titlul!”
Contra: „Trebuie să fim și lăsați să câștigăm titlul!”

Contra: „Trebuie să fim și lăsați să câștigăm titlul!”

Antrenorul echipei Petrolul Ploiești lasă de înțeles că lupta pentru câștigarea campionatului s-ar putea decide în culise.

Steaua este favorită clar la câștigarea titlului, a câştigat restanțele, nu are înfrângere în Liga 1, are cinci puncte peste noi. Nu trebuie să mai ratăm atât de mult și să ne creăm același număr de ocazii multe.
Presiunea este pe Petrolul pentru că avem obiectiv 1-4 și Cupa României, dar jucătorii au demonstrat, cu toate problemele, care n-au fost neapărat de joc, că suntem acolo în față. Trebuie să fim și lăsați să câștigăm titlul. Mă refer la ce s-a întâmplat în tur și la ce se va întâmpla în continuare”, a declarat Cosmin Contra, antrenorul echipei Petrolul, într-o conferință de presă susținut vineri.
Tehnicianul „lupilor galbeni” a ținut să precizeze că nu i-a înmânat banderola de căpitan al echipei lui Adrian Mutu pe baza prieteniei dintre el și atacant: „În acest moment, sunt patru căpitani la echipă. După ce Hamza și Boudjemaa au plecat, ei fiind doi dintre căpitanii de până acum, am ales să-l numesc pe Mutu, datorită experienței sale, a faptului că a mai fost căpitan pe unde a jucat, dar și pentru că vorbește mult în teren și uneori mai și ceartă.
Nu l-am pus căpitan pe Mutu pentru că-mi este prieten, dacă era să fac așa, atunci îl numeam pe Albin. Ceilalți trei căpitani sunt Sony, Geraldo și Bornescu, care probabil va fi titular în meciul de Cupă. El este un fotbalist extrem de important pentru noi. Cu el în teren, am terminat anul trecut pe locul doi și am câștigat și Cupa României”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News