Senator PDL: "PSD e o ţoapă a politicii româneşti"

Senator PDL: "PSD e o ţoapă a politicii româneşti"

Liderul organizaţiei judeţene a PDL Constanţa, senatorul Mircea Banias susţine că postura în care Radu Mazăre s-a prezentat la şcoala de vară a TSD de la Jupiter “m-a făcut să-mi fie ruşine, ca şi constănţean". În plus, el a mai declarat că „PSD e o ţoapă a politicii româneşti&quo.

Banias a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că "municipiul Constanţa are nevoie de un primar, nu de un bufon care să distreze lumea". "Timp de 10 ani nu a existat niciun program coerent, în 10 ani s-au distrus zona peninsulară a oraşului, faleza cazinoului a devenit un pericol public. Vă invit să vedeţi şoseaua care duce spre poarta 1 a portului Constanţa, nici în Kosovo nu cred că este aşa. Aceeaşi situaţie pe strada Traian din centru, la fel şi în portul turistic Tomis unde de ani de zile zace scheletul uriaş al unui hotel, ce primar ar accepta aşa ceva?", se întreabă liderul PDL.

Mircea Banias a mai spus că declaraţiile primarului Radu Mazăre, potrivit cărora nu a primit bani de la guvern sunt false, dovadă fiind faptul că Iaşiul, oraş condus de primarul PSD Gheorghe Nichita, a primit vara aceasta 20 de miliarde de lei pentru Filarmonică.

Vrea să candideze la primărie

Ne puteți urmări și pe Google News

"Prin reacţiile şi prin atitudinea pe care le-am văzut acolo (la Jupiter), trebuie să constat, cu scuzele de rigoare că folosesc aceste vorbe, că PSD ne-a confirmat încă odată că este o ţoapă a politicii româneşti. Cu profesori ca Măzare şi Vanghelie, tineretul social democrat este pe mâini bune, ţara din păcate, nu", a mai declarat Mircea Banias.

Întrebat de reporterii evz.ro, după conferinţa de presă, dacă pentru viitoarele alegeri locale, va candida pentru primăria oraşului Constanţa împotriva primarului Radu Mazăre, senatorul Mircea Banias a răspuns afirmativ.