Consilierul lui Văcăroiu îşi controlează dosarele de corupţie

Consilierul lui Văcăroiu îşi controlează dosarele de corupţie

Revista presei.

România Liberă

Consilierul lui Văcăroiu îşi controlează propriile dosare de corupţie

Emil Calotă, fostul primar PSD al Ploieştiului, în prezent consilierul personal al preşedintelui Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, este acuzat că a încercat să-i intimideze pe subordonaţii săi de la Camera de Conturi Prahova care, în perioada 2000-2008, când a fost edil, i-au sancţionat deciziile nelegale.   "Imediat dupa instalarea sa la Curtea de Conturi, domnul Calotă a venit la o întâlnire cu noi, aici, la Ploieşti, şi ne-a reproşat că i-am imputat banii cu care s-a premiat nelegal, singur, pe vremea când era primar", a declarat, sub protecţia anonimatului, un auditor-şef din cadrul Camerei de Conturi Prahova. Cotidianul Fata care l-a sărutat pe Michael Jackson e fiica unui dinamovist

Ne puteți urmări și pe Google News

Cotidianul a identificat-o, după 17 ani, pe fata care, în 1992, a stârnit invidia a milioane de femei, ajungând să se sărute cu Michael Jackson. Cora Popescu este fiica lui Dinu Popescu, fost jucător de polo la Dinamo.

Adevărul

Constatarea amiabilă „te arde“ la asigurare

Românii care şi-au tamponat maşinile nu s-au înghesuit să-şi rezolve constatarea accidentului la firmele de asigurări. Procedura constatării amiabile, intrată în vigoare de la 1 iulie, a degrevat doar în mică măsură birourile de accidente uşoare ale Poliţiei Rutiere.

Asigurătorii consideră că, după o perioadă minimă de „rodare” a informaţiilor, şoferii care îndeplinesc condiţiile constatării amiabile vor veni către ei cu mai multă încredere. Jurnalul Naţional

"Vulpea", la un pas să facă statul poliţienesc

În birourile cu uşi capitonate din clă­di­rea MAI, perenul general Virgil Ardeleanu, zis "Vulpea", fost şef la unitatea specială de informaţii 0215, actual şef al Serviciului 1, Control Managerial Intern, a elaborat împreună cu acoliţii săi un act normativ care urmează să intre în vigoare pe şest.

Adică adoptarea lui şi apoi publicarea în Monitorul Oficial sunt aranjate să se desfăşoare pe tăcute, astfel încât noi să fim puşi în faţa faptului împlinit. Este vorba despre o ordonanţă de urgenţă a Guvernului.

Gardianul Bacalaureatul a mai scos un şirag de perle şi la "Literatură Universală"

După ce au oferit perle memorabile la proba scrisă de Limba şi literatura română, candidatii de la examenul de Bacalaureat au demonstrat că nici literatura universală nu constituie un obiect de interes pentru ei. Potrivit unora dintre absolventii de liceu din judeţul Dâmboviţa, Catedrala "Notre Dame reprezintă unul dintre principiile romantismului”, iar Eugenie Grandet a fost aruncată "în vâlvătaia pasiunii”. Libertatea Primarul oraşului Monte Carlo, George Marson: «Cine e Mutu?»

Sosit joi la Constanţa, la invitaţia omului de afaceri Elan Schwartzenberg, primarul din Monte Carlo, George Marson, a vorbit cu reporterul Libertatea despre “oraşul milionarilor”. Farmacist de profesie, edilul a fost coleg de liceu cu prinţul Albert de Monaco, un alt împătimit al sportului. Marson ne-a povestit cum se organizează un Mare Premiu de Formula 1, dar ne-a mărturisit că nu a auzit în viaţa lui de Mutu sau de Hagi.