Evenimentul Zilei > Actualitate > CONFLICT între custodele Lacului Sangov şi proprietarii de bărci, la o săptămână după teribilul accident
CONFLICT între custodele Lacului Sangov şi proprietarii de bărci, la o săptămână după teribilul accident

CONFLICT între custodele Lacului Sangov şi proprietarii de bărci, la o săptămână după teribilul accident

La o săptămână după cumplitul accident de la Lacul Sangov, în cadrul căruia un bprbat şi-a piedut viaţa, costodele lacului a intrat în conflict cu proprietarii de ambaracaţiuni. Acestora din urmă li se cer autorizaţii speciale pentru a-şi putea folosi bărcile pe lac.

Sâmbătă, riveranii s-au certat cu Constantin Turmac, cel care are în grijă Lacul Snagov, după ce acesta i-a informat că au nevoie de aturoizaţii speciale pentru a naviga. Turmac a mers cu o ambarcaţiune pentru a anunţa decizia riveranilor, însă acetia din urmă s-au supărat şi i-au cerut custodelui acte pentru vaporaşul pe care îl pilota.

"Custodele a venit să ceară acte, să interzică aia, aia. Tu nu ai permis, nu ai acte, nu ai nimic, de ce ne ceri nouă?", a declarat unul dintre proprietarii de ambarcaţiuni, potrivit stirileprotv.ro.

La faţa locului au ajuns ulterior şi ofiţeri de la Căpitănia Portului Snagov, poliţia Năvală şi poliţia oraşului Snagov., pentru a lămuri situaţia.

Lucrurile se vor lămuri abia săptămâna viitoare, după ce vor avea loc audierile.

O șalupă condusă de Alexandru Popescu, fiul unui magnat al petrolului, a spulberat, săptămâna trecută, o barcă în care se aflau șase oameni. Bilanțul: un mort și cinci răniți. Potrivit anchetatorilor, tânărul s-a urcat la bordul ambaracaţiunii sub influenţa băuturilor alcoolice şi pe numele său a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.