Compania care a asigurat avionul pilotat de Adrian Iovan așteaptă rezultatul anchetei pentru a plăti despăgubirile

Compania care a asigurat avionul pilotat de Adrian Iovan așteaptă rezultatul anchetei pentru a plăti despăgubirile

Societate de asigurări Omniasig a confirmat că cele două poliţe încheiate cu Şcoala Superioară de Aviaţie pentru aeronava implicată în tragicul accident din 20 ianuarie 2014 sunt valide şi în vigoare, fiind protejate prin reasigurare la reasigurători de prestigiu de pe piaţa externă.

Este vorba despre o poliţă de răspundere civilă față de terți și o poliță de asigurare de accidente a personalului navigant și a pasagerilor.

"Omniasig îşi va onora obligaţiile care decurg din contractele de asigurare, orice informaţii contrare care au apărut în presă au caracter speculativ. Reprezentanţi ai OMNIASIG VIG au fost prezenţi la locul accidentului, iar la nivelul companiei a fost constituită imediat o echipă de specialişti dedicată soluţionării acestui caz", se arată într-un comunicat remis de companie.

În documentul citat se mai arată că societatea va achita depăgubirile, în contul polițelor de asigurare, după finalizarea anchetelor.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Imediat ce vom primi documentele necesare, compania va instrumenta cu celeritate dosarele de daună şi îşi va îndeplini integral obligaţiile contractuale".

Pilotul Adrian Iovan şi o studentă în vârstă de 23 de ani au murit, luni seara, după ce avionul în care se aflau s-a prăbuşit în Munţii Apuseni.

CITIȚI ȘI:

  • Primele rezultate ale autopsiei. Pilotul Adrian Iovan şi studenta de la Medicină au murit de FRIG. Declaraţii ŞOCANTE ale doctorului Zamfir