Comercianţii ilegali de petarde, la taclale cu poliţiştii

Comercianţii ilegali de petarde, la taclale cu poliţiştii

În piaţa Nicolae Grigorescu din sectorul 3 al Capitalei, petardele se vând sub ochii celor clor care ar trebui să le confişte.

Astăzi, în jurul prânzului, doi agenţi de la Poliţia locală Sector 3, care erau îmbrăcaţi pentru intervenţii, stăteau de vorbă amical chiar cu unul dintre "băeţii"care ofereau pocnitori la vânzare. În stânga, la câţiva paşi de acest grup, pe masa albă şi sub faţa de masă se aflau petarde la ofertă largă, cu toate că este interzisă comercializarea lor în aceste zile. După ce EVZ a atenţionat conducerea Poliţiei locale Sector 3 asupra acestei situaţii, comandantul Elena Mirea ne-a declarat, precipitată: "Mi-a confirmat şi administratorul de piaţă de acolo şi vă confirm şi dvs că la acea piaţă au fost azi probleme. În consecinţă, s-a procedat la confiscarea mărfii (petarde- n.n.) respectiv la îndepărtarea comercianţilor ambulanţi şi sancţionarea lor".

După cum se vede în imagini, relaţiile dintre unii poliţişti şi comercianţii "la negru" din piaţa Grigorescu sunt aproape joviale, aşa că nici nu e greu să fie anunţaţi traficanţii atunci când le vine vreo razie pe cap.

Ne puteți urmări și pe Google News