Un Miting spectacol la Fântâna din Piaţa Univesităţii va avea loc, astăzi, între orele 18.30 – 20.30.  Prietenii şi colegii de trupă ai regretaţilor Vali Sterian şi Cristian Paţurcă, vor interpreta cântecele Pieţii Universităţii.

Aşadar, „GOLANII” şi simpatizanţii lor, îşi dau întâlnire la Fântâna de la Universitate pentru a cânta din nou împreună: „MAI BINE MORT DECÂT COMUNIST!”, transmite "Asociaţia 21 Decembrie 1989"

Vor cânta: Cristi Luca, Bebe Astur, Vali Galiş, Deny Crăiniceanu, Marius Ailenei şi alţii.

În cadrul manifestărilor dedicate celor 25 de ani de la Mineriada din 13-15 iunie, act de un barbarism ieşit din comun pentru care vinovaţii nu au dat socoteală nici în ziua dea astăzi, revoluţionarii de la Ascociaţia "21 Decembrie 1989" au organizat o serie de manifestări. 

Mai exact, o comemorare prin depunerea unei coroane comemorative la Borna KM 0, lângă monumentul autorului "Imnului Golanilor", Cristian Paţurcă şi o Masă Rotundă cu tema: 25 de ani de la Mineriadă. Subiectul dezbătut: implicarea politicului, a instituţiilor de forţă şi a grupurilor paramilitare înarmate, în reprimarea manifestaţiei anticomuniste din Piaţa Universităţii.

La dezbatere au participat: senatorul Radu F. Alexandru, politologul Alexandru Gussi, Andrei Oişteanu – Grupul pentru Dialog Social, Dinu Zamfirescu – preşedintele consiliului ştiinţific al IICCMER, prof.dr. Nicolae Constantinescu, reprezentanţi ai societăţii civile şi jurnalişti implicaţi în tragicele evenimente din 1990.