Clubul de fite Fratellia fost facut scrum

Clubul de fite Fratellia fost facut scrum

Locul de distractie de pe strada Glodeni a ars in intregime in noaptea de miercuri spre joi. Focul s-a extins pe 2.000 de mp.

Pentru clubul fratilor Popescu, noaptea de 2 spre 3 ianuarie a fost ultima „inflacarata”. Fratelli Bar&Lounge, de pe strada Glodeni, numarul 1-3 din zona Lacul Tei a ars in intregime. Pentru stingerea incendiului, anuntat in jurul orei 3.05, in noaptea de miercuri spre joi, au intervenit 11 autospeciale ale pompierilor care s-au luptat cu flacarile timp de o ora si jumatate.

Unul dintre cele mai fitoase cluburi ale Capitalei, care a fost adeseori gazda primitoare pentru prezentari de moda, concerte sau petreceri private ale vedetelor autohtone, a trosnit din toate incheieturile.

„Probabil ca incendiul a fost anuntat tarziu. De aceea, pompierii care au ajuns la fata locului au gasit flacari inalte, iar intreaga suprafata, de aproape 2.000 de metri patrati, ardea. Au fost necesare 11 autospeciale: noua masini cu apa, un echipaj de descarcerare si o autoscara de lucru la inaltime. Interventia a durat aproximativ o ora si jumatate”, spune maiorul Catalin Eftene, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Bucuresti.

Ne puteți urmări și pe Google News

Deocamdata, cauza incendiului ramane necunoscuta, iar evaluarea pagubelor se va face in urma unei anchete la care vor participa si politistii.

„A fost un incident minor”

Istoria se repeta. La fel ca in cazul clubului Bamboo, care a ars anul trecut in aceeasi perioada, Fratelli va primi, probabil, o noua fata. Mihai Popescu, unul dintre actionarii clubului, spune ca a fost mai mult panica decat incendiu.

„A fost un incident minor. Astfel de lucruri se mai intampla. Nu sunt pagube foarte mari”, spune, fara chef de prea multe comentarii, Popescu. De asemenea, intrebat care ar putea fi cauza incendiului, patronul de club e de parere ca „e probabil sa fie de la un scurt in tablou. Dar nu avem nimic de comentat pe acest subiect. Vorbim saptamana viitoare”, incheie, sec, Mihai Popescu.

Fratii Mihai si Liviu Popescu, impreuna cu alti doi asociati, mai au un bar in centrul Capitalei, pe strada Nicolae Golescu, in spatele Ateneului Roman si sunt, de asemenea, proprietarii Orange Concept Store, de pe Calea Victoriei.