Evenimentul Zilei > Monden > Cleopatra Stratan rupe tăcerea. Zvonurile, confirmate de cântăreață! „Sutem împreună…”
Cleopatra Stratan rupe tăcerea. Zvonurile, confirmate de cântăreață! „Sutem împreună…”

Cleopatra Stratan rupe tăcerea. Zvonurile, confirmate de cântăreață! „Sutem împreună…”

Cleopatra Stratan a confirmat zvonurile legate de relația sa cu un alt cunoscut cântăreț român.

Încă de anul trecut, Cleopatra Stratan părea îndrăgostită de Edward Sanda, artist care a devenit cunoscut după ce a scos câteva hituri alături de Ioana Ignat, fostă concurentă la „Vocea României”, cum ar fi „În palma ta” sau „Doar pe a ta”. Cei doi au și lansat o piesă împreună anul trecut.

„Mesajul piesei, care mi-a plăcut de la prima audiție, e foarte clar si scurt: Pupă-mă! Este vorba despre băieții timizi, care nu știu cum să cucerească o fată și apelează la lucrurile scumpe care ar putea-o impresiona, și despre fetele care au nevoie de sentimente reale pentru a fi cucerite. Cozonac este o metaforă haioasă prin care vrem să aducem zâmbete pe feţele oamenilor. Este o piesă caldă, care transmite iubire şi sentimente pozitive şi cred că este perfectă pentru perioada sărbătorilor”, notează playtech.

„Mă bucur tare mult că am avut ocazia să colaborez cu Cleopatra şi, cu siguranţă, vom mai avea piese împreună şi pe viitor”, a spus Edward Sanda, despre colaborarea cu fiica celebrului Pavel Stratan.


Cleopatra Stratan, apariție de senzație. Cu ce vedetă de la Hollywood seamănă cântăreața | FOTO

Cleopatra Stratan și-a surprins fanii. Încă o poză naște controverse


Cleopatra nu mai e fetița care cânta „Ghiță, te aștept diseară la portiță”

Acum însă, cei doi cântăreți au dat cărțile pe față și au recunoscut că formează un cuplu.

Primul a fost artistul de 22 de ani, Edward Sanda, care a mărturisit la Antena Stars că trăiește o poveste de dragoste cu fiica lui Pavel Stratan, dar că sunt departe unul de celălalt din cauza restricțiilor impuse de autorități.

„Am ținut legătura cu mulți colegi de studio și scenă, dar cel mai mult cu Edward Sanda – suntem împreună de ceva vreme și în curând vom lansa o colaborare muzicală”, a spus Cleopatra Stratan pentru Bravonet.ro

Sursa: Bravonet.ro