Claudiu Niculescu, mire la o nunta de "spartani"

Claudiu Niculescu, mire la o nunta de "spartani"

350 de invitati sunt asteptati astazi la nunta atacantului dinamovist cu vedeta TV Diana Munteanu.

La petrecerea de la Palatul Snagov n-a fost chemat niciun stelist. Dupa ce au sarbatorit cu fast cel mai prolific sezon de dupa Revolutie, fotbalistii dinamovisti continua petrecerile.

Antrenorii si jucatorii campioanei vor participa asta-seara la nunta lui Claudiu Niculescu cu vedeta TV Diana Munteanu. Varful de atac al „cainilor rosii” incheie cea mai emotionanta si plina de evenimente saptamana din viata sa, urmand sa devina pentru a doua oara mire.

Miercuri, olteanul s-a casatorit civil, la Primaria Sectorului 1, ieri a implinit 31 de ani, iar astazi va fi iarasi in centrul atentiei, mai intai la cununia religioasa si apoi la petrecerea de la Palatul Snagov.

Ne puteți urmări și pe Google News

Desi emotiile nu-i dau pace si pregatirile pentru nunta i-au ocupat mare parte din timp, Niculescu n-a sarit peste niciun antrenament al echipei sale in aceasta saptamana. Ieri dupa-amiaza, „Clau-gol” si-a facut timp sa dialogheze cu EVZ.

„M-am trezit de doi-trei ani”

EVZ: La multi ani, Claudiu, si „Casa de piatra”! Claudiu Niculescu: Multumesc frumos si Doamne ajuta! Am emotii mari. S-au adunat toate in aceasta saptamana. Nunta, ziua mea de nastere... Sper sa trec cu bine peste toate.

Ce cadou ti-au facut colegii de echipa? Mi-au daruit in vestiar un tort pe care scria: „La multi ani, Claudiu!”. Eu le-am dat cate o bere. Le multumesc pentru ca si-au adus aminte de ziua mea.

Maine-seara (n.r. - asta-seara) e petrecere mare. Ai invitat vreun stelist la nunta ta? N-am chemat pe nimeni de la Steaua, chiar daca am cativa prieteni acolo, alaturi de care am jucat si la echipa nationala. Motivul e simplu. Steaua are un anumit program, Dinamo - alt program. Va fi o nunta exclusiv de „spartani” (rade).

Cine se afla pe lista invitatilor?Am chemat fosti si actuali antrenori, colegi de echipa, prieteni... L-am invitat si pe selectionerul Victor Piturca. Sper sa poata veni toti.

Cati copii vrei sa-ti daruiasca Diana? Cati o vrea Dumnezeu!

Nasul Cristi Borcea a anuntat azi (n.r. - ieri) ca te va obliga sa joci pana la 36 de ani pentru Dinamo. Vei imbatrani in Soseaua Stefan cel Mare? Sa vedem daca ma vor tine curelele sa alerg inca cinci ani de-acum incolo (rade). Sa dea Dumnezeu sa pot juca fotbal pana la 36 de ani. Orice jucator isi doreste sa-si incheie cariera cat mai tarziu.

N-ai ratat niciun antrenament in aceasta saptamana. Cine te motiveaza? Diana e, cumva, „vinovata”? Asa ar trebui sa faca orice fotbalist. N-am vrut sa pierd niciun antrenament, desi am fost extrem de ocupat. M-am pregatit si cu o saptamana inainte de reunire.

E concurenta mare in atac la Dinamo, asa ca trebuie sa fiu in cea mai buna forma. M-a ajutat si Diana, cum sa nu? Pot spune ca acum m-am trezit! Daca in urma cu zece ani mi-ar fi dat Dumnezeu mintea de azi, acum as fi jucat la o echipa mare din Europa! Din pacate, m-am trezit doar de vreo doi-trei ani! Am pierdut timpul... Deh, am fost o fire zvapaiata.

"MAESTRU DE CEREMONII"

Nasul Cristi Borcea: „George Copos si Gigi Becali nu sunt pe lista invitatilor”

Cristi Borcea, directorul executiv al campioanei, va fi asta-seara „maestrul de ceremonii” la petrecerea de la Palatul Snagov. Oficialul dinamovist va fi nasul lui Claudiu Niculescu, despre care a declarat ca va ocupa in viitorul apropiat postul de antrenor la Dinamo. „Va fi o nunta restransa, intre „ros-albi”.

Vor veni toti jucatorii de la Dinamo. Nu vor fi stelisti sau rapidisti la petrecere, ci doar „spartani”. Copos si Gigi Becali nu sunt pe lista invitatilor”, ne-a spus ieri Borcea.

La petrecere, Borcea ar fi vrut sa stea la masa langa Adrian Mutu, dar starul echipei nationale nu poate onora invitatia, aflandu-se in Republica Dominicana. Borcea a platit muzica, printre cei chemati sa dea tonul la petrecere fiind cunoscutul manelist Adi de la Valcea. Cheltuielile de nunta se ridica la suma de 100.000 de euro.