Ciocolată pe gheaţă

Ciocolată pe gheaţă

Surya Bonaly va patina alături de Evgheni Pluşenko la Bucureşti.

După succesul din 2007, campionul olimpic la patinaj artistic Evgheni Pluşenko şi violonistul Edvin Marton au revenit la Bucureşti cu spectacolul „Kings on Ice“, urmând să susţină două reprezentaţii, pe 24 şi 25 aprilie, la Sala Polivalentă. Celor doi artişti li s-a alăturat în acest an şi multipla campioană europeană Surya Bonaly (34 de ani), singura patinatoare care a reuşit în concurs o săritură cvadruplă, nerecunoscută însă niciodată de federaţia internaţională.

„Mi-am dorit să fac parte din acest spectacol. Cred că la astfel de show-uri am mereu de învăţat câte ceva“, ne-a declarat ieri Surya Bonaly. Franţuzoaica este singura patinatoare care a făcut un salt pe spate în faţa arbitrilor, la Jocurile Olimpice din 1998, deşi această execuţie nu este nici astăzi aprobată de oficiali.

„Era ultima mea competiţie. Ştiam că nu mai aveam şansa de a urca între primele cinci şi mi-am spus: «Vreau să fac ceva de care lumea să-şi amintească. După ce mor îmi doresc ca lumea să ştie că eu am fost prima care am executat saltul pe spate într-o competiţie»“, a mărturisit singura patinatoare de culoare câştigătoare a titlului european. COSTURI Show de 350.000 de euro La Bucureşti, Evgheni Pluşenko îşi va prezenta în premieră programul scurt pentru sezonul 2009. Cu trei zile înainte de spectacol, la Polivalentă va începe instalarea suprafeţei de gheaţă, costul întregului eveniment ridicându-se la 350.000 de euro. Pentru fiecare spectacol au fost puse în vânzare 3.500 de bilete, care costă între 100 şi 350 de lei. Pe de altă parte, Edvin Marton a confirmat că va participa la Eurovision, alături de reprezentantul Rusiei, Dima Bilan, cei doi urmând să fie susţinuţi de Pluşenko.

Ne puteți urmări și pe Google News