Mirela Mariana Marangoci (36 de ani) a fost ucisă vineri dimineaţă, în Italia, fostul ei amorez, Gregorio De Gennaro (55 de ani), un biolog italian, îm puşcând-o în cap, după care el s-a sinucis.
Ipotezele carabinierilor indică faptul că italianul i-ar fi găsit femeii în telefon mai multe mesaje de dragoste de la un bărbat român, cu care aceasta ar fi avut o relaţie.
Ilie Manea (30 de ani), din Banca, judeţul Vaslui, ciobanul de care era Mirela îndrăgostită, a confirmat, pentru EVZ, că se iubeau, ba chiar plănuiau să se căsătorească: "Ea s-a dus în Italia să rezolve cu permisul, că i-l luaseră pe bază de alcool. În fiecare zi mă suna şi-mi spunea: Ilie, eu te iubesc. Abia aştept să mă întorc la tine, să mă trezesc lângă tine şi să facem doi copii cu ochi albaştri, ca ai tăi".

În satul de unde venea, Mirela îşi construise o casă mare cu banii câştigaţi dansând la bară
Cioban la o stână din Banca, Ilie spune că ştia de relaţia dintre Mirela şi Gennaro, italianul trimiţându-i mesaje femeii cât timp a stat în România: "Nu-i vorbea frumos, o făcea în toate felurile".
Bătută cu bâta în bar
Relaţia lui cu dansatoarea Mirela a început în luna ianuarie, imediat după ce tânăra s-a despărţit de italian. S-au cunoscut la barul pe care ea îl avea în sat şi au rămas împreună.

Ilie Manea şi-a bătut iubita cu ghioaga. Ea tot s-a întors la el
Uneori, mai pleca în Italia, "cu treabă", însă ciobanul nu ştie dacă se mai întâlnea cu Gennaro. "Eu am dus-o la aeroport, la Bacău, când a plecat ultima oară. Mi-a trimis şi bani, 200 de euro, să-i plătesc curentul şi să iau mâncare pentru câinele pe care-l lăsase la maică-sa. Ultima oară m-a sunat joi noaptea. Mi-a spus că s-a întâlnit cu italianul şi că ăla îi ţinea calea, dar că-i este dor de mine şi-o să vină acasă. Ilie, eu tre’ să vorbesc frumos cu el, ca să rezolv cu permisul, aşami spunea".

Femeia şi-a deschis şi un bar în sat, pe care îl administra mama ei, Maria Andrei
Ciobanul mai povesteşte că relaţia dintre ei s-a consumat cu intensitate. O bătea de-o snopea, apoi o iubea. Ilie susţine că, de fiecare dată, primul semn de împăcare venea de la Mirela: "Ultima oară, când i-am dat cu parul, acolo, în bar, a venit a doua zi să-mi spună că mă iubeşte. Eu nu eram gelos că ei îi plăcea, aşa, să stea numai la fustă scurtă. Avea poze cu ea dezbrăcată şi acasă. Şi mi-a spus odată că italianul avea un film cu ea. Voia să-l dea pe internet".
Mirela Marangoci a lucrat ca dansatoare în Italia, unde plecase când avea 16 ani. Ea a fost ucisă, trupul ei urmând să fie repatriat, pentru ca tânăra să fie înmormântată în localitatea natală din judeţul Vaslui.
Stripteuza Mirela avea o viaţă dublă: îl iubea când pe Ilie, când pe biologul italian. Ultimul a împuşcat-o
Citiţi şi:

  • Stripteuza Mirela, ciomăgită de ciobanul Ilie şi omorâtă de italianul Gregorio

<iframe width="480" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/8Nx36KDzy9o" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>