Evenimentul Zilei > Actualitate > Cine opreşte Oţelul lui Dorinel?
Cine opreşte Oţelul lui Dorinel?

Cine opreşte Oţelul lui Dorinel?

Oţelul Galaţi a bătut aseară Craiova chiar la ea acasă consolidându-şi poziţia de lider în Liga I la fotbal. Trupa lui Dorinel Minteanu îşi continuă astfel seria incredibilă, în urma căreia a acumulat 32 de puncte şi priveşte celelalte competitoare de sus.

Oţelul Galaţi e, fără îndoială, una dintre marile surprize a ultimilor ani în Liga I. O formaţie care pentru mulţi nu era văzută la începutul sezonului decât o candidată sigură la retrogradare s-a transformat într-o mare surpriză.
Oţelul Galaţi, colecţia 2010-2011
Oţelul a dat de pământ cu "şmecherii" din Liga I şi pare că s-a obişnuit cu locul I pe care îl deţine de etape bune.
Fără nicio vedetă, trupa pregătită de Dorinel Munteanu practică cel mai bun fotbal din Liga I.
O echipă disciplinată, excelent organizată şi care nu renunţă niciun moment la luptă, jucători cu o mentalitate practic necunsocută până acum în fotbalul românesc, un antrenor dedicat meseriei, un preşedinte de club discret, aceasta e Oţelul Galaţi, colecţia 2010-2011!
"Am scăpat de retrogradare"
Echipa de la Dunăre a declanşat revoluţia în Liga I şi e hotărâtă, chiar dacă nu o recunoaşte, să răstoarne toate ierarhiile.
"Am scăpat de la retrogradare cu punctele acumulate până acum", spun gălăţenii, dar nu îi mai crede nimeni.
Cine opreşte Oţelul lui Dorinel? Aceasta e întrebarea care îi macină pe granzii Ligii I, incapabili să înţeleagă minunea de la malul Dunării.
Îi aşteaptă "indirectele"
Dincolo de adversarii din teren, Oţelul va da piept, dacă va continua revoluţia, şi cu şicanele granzilor. "Ştim că am deranjat şi ne aşteptăm la arbitraje ostile şi la indirecte", zic gălăţenii.
După 14 etape, Oţelul are 32 de puncte! Jocul rezultatelor din această etapă ar putea face ca echipa lui Dorinel Munteanu să păstreze un avans de şase puncte faţă de a doua clasată!
În aceste condiţii, titlul neoficial de campioană de toamnă e al Oţelului.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: