Evenimentul Zilei > Politica > Dăncilă aruncă bomba despre cine ar putea să candideze împotriva lui Iohannis
Dăncilă aruncă bomba despre cine ar putea să candideze împotriva lui Iohannis

Dăncilă aruncă bomba despre cine ar putea să candideze împotriva lui Iohannis

Viorică Dăncilă a făcut primele declarații despre viitorul PSD și al unei posibile remanieri guvernamentale.

Potrivit premierului, în prezent în PSD nu există un subiect legat de remanierea Guvernamentală. „Nu am vorbit de remaniere, deci nu pot să spun dacă un ministru sau altul va fi remaniat. Dacă se va considera că a greșit vreun minister, luăm în calcul. În momentul în care vrei să faci o restructurare, trebuie ca aceasta să fie foarte bine documentată. După Congres este important să facem o analiză în toare organizațiile județene, să mă întâlnesc cu toți președinții de organizații”.

Dăncilă îi încurajează pe PSD-iști să candideze

După întâlnirea cu șefii din PSD, premierul a mai declarată, ca de altfel, în toate aceste ultime zile, că își dorește ca pentru funcția de președinte al PSD să candideze cât mai multe persoane. „Democratia nu presupune să fie candidat unic. În democrație toți cei care vor să candideze trebuie să aibă această oportunitate. Mă bucur că sunt colegi care vor să candideze. Cei care se vor bucura de încrederea colegilor vor fi cei care vor asigura conducerea PSD. Vom discuta la întâlnirea pe care o avem despre profilul pe care trebuie să-l aibă viitoarea conducere. Dacă aș spune eu, înseamnă că nu ar mai exista o consultare cu colegii mei”, a mai afirmat premierul.

Dăncilă a mai vorbit despre profilul candidatului PSD pentru funcția de președinte al României, pentru care îl vede pe ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici. „Dacă Eugen Teodorovici vrea sa candideze la alegerile prezidentiale, nimeni n-o să-i îngrădeasca acest drept. Vom face sondaje de opinie și în urma sondajelor cel care va fi plasat cel mai bine va fi candidatul PSD”, a spus Dăncilă.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: