Răzvan Burleanu a vorbit despre scenariul în care Christoph Daum se poate despărți de echipa națională a României, după eșecul lamentabil suferit în campania de calificare la Mondialul din 2018. Președintele FRF a afirmat că înțelegerea nu poate fi reziliată pe cale amiabilă, iar tehnicianul german trebuie să renunțe sau să fie concediat.

„M-am întâlnit marți cu Christoph Daum iar o întâlnire va mai avea loc joi. O reziliere amiabilă nu poate avea loc, ori va fi demis, ori își va da demisia. Dar deocamdată nu pot negocia rezilierea contractului. Dincolo de lipsa rezultatelor, domnul Daum este un profesionist, iar eu voi continua să susțin asta. În contractul lui Daum nu este nicio clauză de reziliere. Dacă îi reziliem contractul, singura obligație este să îi plătim salariul până la finalul contractului. Comisia Tehnică va analiza ce a mers bine și ce n-a mers bine și i-am solicitat directorului tehnic să-mi avanseze o listă de 2-3 nume de eventuali selecționeri”, a spus Burleanu la Digi Sport.

„Evenimentul Zilei” a demarat o campanie prin care solicită public demisia președintelui Răzvan Burleanu, unul dintre marii vinovați ai situației dezastruoase prin care trece fotbalul românesc.