În ciuda declaraţiei de război, Henry a lăsat tuturor celor prezenţi impresia unui tip bine-crescut, răspunzând la toate întrebările cu care a fost bombardat, deşi venea după aproape 20 de ore de drum. Henry a uimit şi prin decizia, foarte rară la acest nivel în boxul profesionist, de a declara deschise antrenamentele programate mâine, marţi şi miercuri dimineaţă, la Sala „Dinamo“.

Fără probleme de greutate


La şedinţele de pregătire ale americanului, românii îl vor putea vedea în carne şi oase şi pe Ronny Shields, unul dintre foştii antrenori ai lui Mike Tyson şi omul care s-a aflat în colţul lui Evander Holyfield la ultimul meci de titlu mondial al acestuia. Conform protocolului WBC, Diaconu şi Henry au efectuat cântarul preliminar cu o săptămână înaintea luptei. Cântarul oficial este programat pentru vineri, 18 aprilie, cu aproape 24 de ore înaintea marii confruntări. Artista care va interpreta pentru Henry imnul SUA va fi superba Nicole Scherzinger, şefa celebrei trupe „Pussycat Dolls“. Nicole nu va fi singura frumuseţe prezentă în ring. Amy Hayes, cunoscuta vedetă „Playboy“, va fi crainicul galei.

Show la Băneasa


Aseară, târziu, a venit în România, după şase ani, şi argentinianul Raul Horacio „Pepe“ Balbi, adversarul lui Dan Ion Ionuţ în gala de sâmbătă. Pentru fostul „inamic“ al lui Leonard Doroftei, aceasta va fi prima luptă în 2008. „Pepe“ şi Henry vor fi prezenţi astăzi, de la ora 15.00, la complexul Feeria-Băneasa, pentru un antrenament de popularizare a galei. De la ora 16.00, în ringul improvizat vor urca Diaconu şi Ion Ionuţ.