Evenimentul Zilei > Monden > Chiloții purtați de prințul Harry la o petrecere de pomină în Las Vegas, scoși la licitație de o stripteuză
Chiloții purtați de prințul Harry la o petrecere de pomină în Las Vegas, scoși la licitație de o stripteuză

Chiloții purtați de prințul Harry la o petrecere de pomină în Las Vegas, scoși la licitație de o stripteuză

O stripteuză susține că a participat, acum zece ani, la o petrecere nebună la care prințul Harry s-a dezbrăcat complet. Ea susține că a păstrat piesa de lenjerie intimă în toți acești ani și speră să obțină câteva sute de mii de dolari în urma licitației, care va avea loc, săptămâna viitoare, în Las Vegas.

Un nou scandal riscă să tensioneze și mai mult relațiile dintre Casa Regală Britanică pe de o parte și prințul Harry și Meghan Markle pe de altă parte. O stripteuză din Las Vegas a anunțat că va scoate la licitație chiloții pe care prințul Harry i-ar fi purtat la o petrecere care ar fi avut loc acum zece ani.

Ea susține chiar că ar putea obține sute de mii de dolari din vânzarea lenjeriei intime purtată de prințul britanic. O parte dintre încasări vor fi direcționate către o organizație caritabilă, patronată de ducii de Sussex.

Suvenir valoros

Carrie Royale susține că a participat la acea petrecere nebună din august 2012 și a păstrat lenjeria intimă a prințului timp de un deceniu, în speranța că valoarea acesteia va crește.

După acea petrecere de pomină, care a iscat la vremea respectivă un adevărat scandal, nepotul Reginei Elisabeta a II-a a fost fotografiat complet dezbrăcat într-o cameră a hotelului Wynn din Las Vegas, potrivit TMZ. Revista americană a publicat atunci fotografiile jenante care îl înfățișau pe prințul Harry în timp de juca biliard dezbăcat.

Carrie Royale susține că a păstrat și rochia și costumul de baie pe care le-a purtat la acea petrecere și că le va scoate și pe acestea la licitație.

Licitația va fi în Las Vegas

Evenimentul inedit se va desfășura la Larry Flint Hustlers Casino din Las Vegas. Carrie Royale susține că acolo obișnuia să petreacă nepotul Reginei Elisabeta a II-a, înainte să o cunoască pe Meghan Markle. Ea a mai declarat sursei citate că nu dorește să îl pună într-o lumină proastă pe prințul Harry, ci doar vrea să îi aducă aminte de anii în care era un mare amator de distracție.

„Organizez licitația pentru a-l ajuta să-și amintească latura lui distractivă, latură pe care a încercat să o controleze după căsătoria lui cu Meghan Markle”, a spus Carrie Royale.

Bonus pentru câștigător

Licitația va începe, joia viitoare, la ora locală 22:30, respectiv 8:30, ora României. Prețul de pornire este de 10.000 de dolari. Organizatorii promit că dacă se va atinge suma de 800.000 de dolari, câștigătorul licitației va primi drept bonus și o sticlă de trei litri de Dom Pérignon Rose din 1996, ambalată în aur de 24 de carate, evaluată la peste 200.000 dolari.

Carrie Royale a mai dezvăluit un amănunt inedit despre licitație. O parte dintre încasări vor fi direcționate către organizația de caritate Archewell, patronată de Harry și Meghan Markle, potrivit as.com.