Chamber Trust: Camera de Comerţ şi Industrie a României oferă un serviciu în slujba antreprenorilor

Chamber Trust: Camera de Comerţ şi Industrie a României oferă un serviciu în slujba antreprenorilor

Pentru prima dată în România este disponibil serviciul Cameral Mondial CHAMBER TRUST lansat de Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) în parteneriat cu World Chamber Network.

Chamber Trust este un serviciu de tipul certificat de încredere (trust seal), fiind un instrument specific comerţului internaţional, util în relaţiile business-to-business care asigură companiilor vizibilitate considerabilă, cu un trafic online de peste 250.000 de vizitatori pe lună, potrivit informaţiilor furnizate de CCIR.

Sigiliul Chamber Trust a fost conceput pentru sprijinirea, în special a întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) deja active, sau interesate în dezvoltarea pe noi piețe în comerțul internațional.

Chamber Trust este un motor de căutare prin intermediul căruia companiile pot fi reperate după descrierea activităţii sau a produselor. Este un serviciu util oamenilor de afaceri în căutarea unui partener, cumpărător, sau furnizor şi care doresc totodată o prezentare care să îi evidenţieze. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Serviciul Chamber Trust dispune de o amplă bază de date şi promovează în mod constant produse și servicii noi. Chamber Trust oferă expunere la nivel global prin intermediul site-ul World Chambers rețea www.worldchambers.com cu spijinul Camerelor de Comerţ care au îndatorirea de a valida informaţiile furnizate de către companii.

Camerele de Comerţ funcţionează ca părţi neutre, fără interese proprii, ceea ce aduce serviciului un plus de încredere. Camerele de Comerţ, ca instituţii emblematice pentru mediul de afaceri, asigură credibilitatea la nivel mondial, fapt ce permite companiilor un impact impresionant pe pieţele de desfacere.

Chamber Trust include opţiunea „camera mass-media globală” care permite companiilor publicarea gratuită  a două comunicate de presă, cu 2000 de caractere, în fiecare lună.

Companiile interesate să aplice la serviciul Chamber Trust trebuie să completeze on-line chestionarul tip, în limba engleză, care ulterior este validat de specialiştii CCIR. În cadrul acestei etape, companiile sunt obligate să transmită documentele justificative şi să plătească tariful aferent opţiunii din cadrul serviciului Chamber Trust. Chestionarul adresat companiilor interesate este disponibil AICI.