Samsung spune că au existat multe dezbateri în rândul pasionaţilor de sisteme audio cu privire la beneficiile amplificatoarelor digitale şi tehnologiilor cu tub vidat. Mulţi dintre ei au apreciat sunetul natural oferit de amplificatoarele digitale, considerând că amplificatoarele cu tub vidat creează un sunet bogat.

"Utilizatorii vor să recreeze acasă calitatea şi experienţa captivantă a urmăririi unui film, aşa încât să se poată bucura de ea oricând alături familie şi prieteni", a spus Sangchul Lee, Vicepreşedinte Senior al Samsung Electronics.

Tehnologia Samsung Crystal Amp Plus, disponibilă pe modelele HT-E6730W şi HT-E5500W, promite să producă sunete digitale naturale şi de înaltă fidelitate. Utilizatorii pot alege şi gestiona reţelele lor sociale cu ajutorul serviciilor curente precum Facebook şi Twitter. În plus, au posibilitatea de a converti conţinut de pe DVD-uri, să difuzeze videoclipuri sau să conecteze dispozitive media, precum playere portabile si camera, la ecrane 1080p full HD. Fiecare sistem home theater foloseşte sistemul on-a-chip (SoC) dezvoltat de Samsung, echipat cu algoritmi de ultimă generaţie, pentru îmbunătăţirea calităţii imaginii, procesor şi contor video, precum şi codecuri high definition.

HT-E6730W este un sistem de 7.1 canale, de 1.330 watt. Difuzoarele compacte ale sistemului, poziţionate în partea frontală-sus, contribuie la o înfăţişare mai atractivă. Utilizatorii se vor bucura de experienţa sunetului vertical, datorită difuzoarelor inovatoare Swivel Speakers de pe suport, aşa încât sunetul va fi difuzat în cascadă către ascultător. Difuzoarele mobile sunt fără fire, astfel că dispare grija de a le ascunde.

HT-E5500W 3D Blu-ray e un sistem de şase difuzoare 5.1 şi oferă o experienţă audio virtuală 7.1 folosind un sistem avansat de algoritmi care analizează sunetul din cele două difuzoare din spate pentru a crea efectul a două canale adiţionale de sunet. Sistemul home theater dispune, de asemenea, de tehnologia Samsung 3D Sound, care sincronizează track-urile audio 3D cu mişcarea 3D de pe ecran şi adaugă efectele verticale 3D pentru experienţe vizuale şi audio impresionante.Prin intermediul celor două porturi HDMI, sistemul le oferă utilizatorilor posibilitatea să se conecteze cu uşurinţă la set-top box şi o consolă de jocuri pentru accesul uşor la conţinut de pe toate cele trei dispozitive. În plus, sistemul dispune de o platformă certificată Apple pentru iPod şi iPhone, utilizatorii putând să-şi acceseze colecţiile iTunes fără un cablu de conexiune.

HW-E550 Surround Sound Bar cu 3D Depth Sound îţi oferă posibilitatea să poziţionezi bara de sunet orizontal sub televizor, fie să o desfaci în două difuzoare verticale. Prin ataşarea fiecărui difuzor la o bază inclusă, bara de sunet poate fi transformată într-un sistem tradiţional 2.1-channel cu difuzoare de înălţime medie. În plus, HW-E550 oferă Smart Volume, un sistem activ de monitorizare audio care împiedică bruiajele volumului atunci când sunt schimbate canalele TV sau posturile radio. Sistemul vine cu şase setări diferite – Film, Jocuri, Teatru, Muzică, Ştiri şi Sport. Tehnologia 3D Depth sincronizează, de asemenea, formatul audio în imagini 3D pentru profunzime, astfel încât ca utilizatorii să se bucure de o experienţă realistă şi de efecte de sunet de ambianţă ca la cinematograf, fără să fie nevoie de difuzoare satelit în plus.HW-E550 este echipat cu două dispozitive de intrare HDMI şi un port HDMI.