Cea mai recentă accidentare ciudată este cea a lui Liam Lawrence, care joacă pentru englezii de la Stoke City. De fapt, mai bine spus, juca. Pentru că fotbalistul s-a accidentat după ce s-a împiedicat de câinele său.

Marile vedete completează lista

Cel mai scump fundaş din istoria fotbalului, Rio Ferdinand, nu s-a accidentat după contacte dure cu atacanţii mai zeloşi, ci în faţa televizorului. Ferdinand a suferit o accidentare gravă la un tendon al genunchiului, în timp ce urmărea un meci de rugby.

Portarul spaniol Santiago Canizares a ratat participarea la Campionatul Mondial din 2002, după o accidentare în baie. Canizares a spart o sticluţă de parfum, iar un ciob i-a rupt un tendon al degetului mare de la picior.

De la ghinion la prostie

Nimeni nu îl poate întrece însă pe fotbalistul lui Aston Villa, Darius Vassell. Internaţionalul englez a încercat să scape de o inflamaţie la deget folosind o bormaşină, cu care a dat o gaură în unghia degetului cu probleme.

Britanicii s-au amuzat însă teribil după accidentarea lui Steve Moroow, care a căzut de pe umerii lui Tony Adams, suferind o ruptură de claviculă.

Sursa: The Independent