Evenimentul Zilei > International > Cel mai tânăr criminal în serie din lume este în libertate. Povestea uluitoare a unui ucigaș cu sânge rece
Cel mai tânăr criminal în serie din lume este în libertate. Povestea uluitoare a unui ucigaș cu sânge rece

Cel mai tânăr criminal în serie din lume este în libertate. Povestea uluitoare a unui ucigaș cu sânge rece

Nu este surprinzător ca și copiii să ucidă. Dar un lucru șocant poate fi un copil care a devenit criminal în serie la o vârstă foarte fragedă.

Născut în 1998 în satul Mushahar din Bihar, India, se crede că Amarjeet Sada a ucis trei persoane, inclusiv membri ai familiei sale, până la vârsta de opt ani, între 2006 și 2007. Copilul și-a ucis prima victimă când avea doar șapte ani și până în prezent deține titlul de a fi cel mai tânăr criminal în serie din lume.

Povestea celui mai tânăr criminal în serie

Se știu puține despre trecutul lui Sada, însă se cunoaște faptul că s-a născut într-o familie săracă, tatăl său fiind un simplu muncitor. În 2006, el și-a ucis verișoara în vârstă de șase ani, fiica unchiului său. Se crede că și-a ucis și propria soră care avea doar opt luni.

Ultima sa victimă a fost și mai tânără – o fetiță de șase luni pe nume Kushboo, care locuia în cartierul său. Mama ei a spus poliției că și-a lăsat copilul dormind la școală, în timp ce ea a plecat să își rezolve niște treburi. Când s-a întors, copilul ei dispăruse.

Cu toate acestea, câteva ore mai târziu, Sada a recunoscut poliției că a luat-o pe Kushboo, a lovit-o cu cărămizi și a sugrumat-o până la moarte. Apoi i-a condus acolo unde încercase s-o îngroape. Potrivit unchiului lui Sada, o parte din familia sa știa despre primele două crime, dar nu au fost raportate, deoarece erau „chestiuni de familie”.

Poliția l-a arestat pe Sada. Acesta nu a avut remușcări după ce a recunoscut că și-a ucis sora cu câteva luni mai devreme și verișoara cu un an înainte. Un inspector a spus că toate crimele au fost similare în execuție. Un copil nu poate fi închis sau condamnat la moarte în conformitate cu legea indiană, așa că Sada a fost trimis la o casă de copii din orașul Munger din Bihar până la vârsta de 18 ani. În prezent este liber, iar nimeni nu știe unde se află.

Alți criminali tineri

Alți ucigași tineri îl includ pe James Fairweather din Essex, care avea doar 15 ani când a ucis două persoane și plănuia o altă crimă înainte de a fi arestat. În America, criminalul în serie Harvey Miguel Robinson, în vârstă de 47 de ani, este condamnat la moarte din anii 1990 pentru că a violat și ucis trei persoane în Pennsylvania, când avea doar 17 ani.

Între timp, Craig Price este cel mai tânăr criminal în serie din istoria SUA după ce a înjunghiat-o pe Rebecca Spencer, în vârstă de 27 de ani, de 58 de ori, la vârsta de 13 ani și a ucis alte două persoane până la vârsta de 15 ani, potrivit Mirror.co.uk.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: