Cei mai buni barmani din Timişoara se iau la întrecere mâine seară în clubul Megalos, deschis luna trecută în Complexul Studenţesc.
Toată seara, petrecăreţii vor avea ocazia să guste cocktailurile inventate de cei trei barmani, iar fiecar va primi o surpriză şi o băutură din partea casei. Potrivit amfitrionilor, barmanii vor prepara cele mai complicate, sofisticate şi exotice băuturi existente pe piaţă. Pe lângă băuturi, concursul înseamnă şi show de sunet şi lumini: bartenderii vor jongla cu sticlele şi paharele şi vor incendia băuturile prezentate. În România, barmanii profesionişti au apărut abia în urmă cu zece în urmă cu circa zece ani, cu mult mai târziu decât în oraşe precum Londra sau New York. La fel de adevărat este că, deşi nu-şi găsesc încă locul nici în nomenclatorul oficial, barmanii români se descurcă din ce în ce mai bine. Asta în ciuda faptului că în România nu a existat o şcoală de barmani în adevăratul sens al cuvântului, primele oferte apărând abia acum câţiva ani.