Psihologul Cristina Fulop va prezenta în această seară la prima sesiune, de la ora ora 17.00, ce presupune terapia cognitiv-comportamentală. Specialistul va vorbi despre o gamă largă de cauze şi efecte ale stresului, precum şi despre metodele de gestionare a lui, pentru o mai bună eficienţă a activităţilor noastre.

La urmatoarele întâlniri vor veni dermatologul Mihaela Leventer, care va vorbi în sesiunea din 2 iulie despre bronz şi efectele sale, make-up artistul Carmen Dincă (6 iulie), iar antrenoarea de fitness Ana Cordea şi nutriţionista Ioana Mergiani vor modera întâlnirea din 9 iulie.

Adrian Perjovschi, cunoscut hairstylist, va fi un alt invitat al seriei de evenimente  5 o’clock tea cu lady4ever.ro si va fi prezent la întâlnirea de pe 13 iulie. La ultima sesiune, din 15 iulie, se vor furniza informaţii despre beneficiile feng shui, ca stil de viaţă. Toate evenimentele organizate de Media 10 vor avea loc, de la ora 17.00, la restaurantul Makondo (str. Mircea Eliade, Nr. 18, parter, fosta cladire IPA) şi vor fi cu intrare liberă. Pentru detalii citiţi aici.