Evenimentul Zilei > Actualitate > Cea mai longevivă pereche din lume: ea 105 ani, el 106! Care este secretul lor
Cea mai longevivă pereche din lume: ea 105 ani, el 106! Care este secretul lor

Cea mai longevivă pereche din lume: ea 105 ani, el 106! Care este secretul lor

Este adevărat, există în lumea asta doi soţi căsătoriţi în urmă cu 80 de ani devenind cea mai longevivă pereche la ora actuală.

Secretul nostru? Bunătatea

Ea are 105 ani, el 106. Iubirea lor durează de 85 de ani, iar de la căsătoria lor au trecut 80 de ani. Sunt perechea cea mai bătrână din lume. Împreună fac 211 ani.

Secretul lor pentru o viaţă lungă împreună? Să fii bun cu partenerul, gentil, mărturisesc John Henderson şi soţia Charlotte. Cei doi s-au cunoscut la universitate în 1934 şi de atunci sunt împreună la fel de îndrăgostiţi.

Potrivit Guiness World Records, sunt soţii cei mai longevivi din lume.

Soţii Henderson trăiesc la Austin, Texas, iar pe 15 decembrie vor sărbători 80 de ani de căsătorie. S-au căsătorit în 1939 cîn s-a declanşat marea criză economică : pentru camera de hotel a călătoriei lor din luna de miere au cheltuit 7 dolari, îşi amintesc soţii.

Acum 10 ani s-au mutat la Longhorn Village, o comunitate pentru bătrâni de pe lângă Universitatea Texas. Când s-au cunoscut la Uiversitatea Texas, Charlotte studia pentru a deveni profesoară, în timp ce John era sportiv, iar acum se mândreşte cu titlul de cel mai vârstinc jucător de fotbal american în vaţă, notează CNN.