Evenimentul Zilei > Actualitate > Loredana Groza se poate lăuda cu cea mai discretă fiică
Loredana Groza se poate lăuda cu cea mai discretă fiică

Loredana Groza se poate lăuda cu cea mai discretă fiică

Deseori, când sunt fotografiate împreună, aproape că nu îți vine să crezi că sunt mamă și fiică. Seamănă izbitor, iar primul impuls e să spui că sunt surori. Adevărul e că fotografiile cu ele împreună sunt rare.

Are 22 de ani și, dacă s-ar inventa un astfel de premiu, pentru cea mai discretă fiică, l-ar câștiga cu siguranță.

E cât se poate de discretă, fiica Loredanei Groza. Din păcate, ea nu a moștenit vocea mamei sale. Spunem din păcate, pentru că, la cât e de frumoasă, ar fi avut o carieră fulminantă. Dar nu stă departe de muzică. Ea știe deja ce carieră vrea să îmbrățișeze și chiar s-a apucat de treabă. De altfel, o face de mică. Și are legătură tot cu muzica. Semn că și fără să fi moștenit vocea, așchia nu poate sări prea departe de trunchi.

Fiica Loredanei Groza, Elena Boncea este producător muzical la un cunoscut post de radio. „Este greu să ai o mamă celebră câteodată, poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e și dramatică. Eu cânt puțin, dar, în general, sunt o pacoste”, spunea fiica Loredanei în urmă cu ceva timp. Elena a studiat la un liceu privat din Capitală, cu predare în limba engleză, apoi s-a dus la studii superioare.

Loredana Groza se poate lăuda cu cea mai discretă fiică

Loredana și Elena au o relație cu totul specială. Cele două își petrec de cele mai multe ori vacanțele împreună și sunt bune prietene, dincolo de relația mamă-fiică. Pe cât e de exuberantă mama cu aparițiile publice, pe atât e de discretă fiica ei.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.