Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce puteţi citi în Evenimentul zilei de joi, 4 decembrie
Ce puteţi citi în Evenimentul zilei de joi, 4 decembrie

Ce puteţi citi în Evenimentul zilei de joi, 4 decembrie

EVZ.RO vă prezintă cele mai importante articole din ediția tipărită de astăzi.

Demersul EVZ a avut succes, iar ucigașul Larisei Chelaru va fi supus unei noi expertize psihiatrice. Autoritățile au decis să reanalizeze condițiile în care Robert Ciobanu a fost eliberat condiționat din penitenciar, după ce presa a dezvăluit acest lucru. „Evenimentul zilei” a discutat cu un criminolog despre riscul recidivei în acest caz. Citiți în ediția de astăzi ce spune psihologul despre astfel de cazuri.

„Evenimentul zilei” continuă seria dezvăluirilor despre ilegalitățile săvârșite de ofi țerii care conduceau Poliția Bistrița Năsăud. Citiți în ziarul de azi cum primarul unei comunei a acceptat să falsifice grosolan mai multe adeverințe din care a rezultat că drumul public unde a avut loc un accident era, de fapt, un drum forestier.

«Complicele» lui Ceteraș, «Regele pădurilor», conduce și în prezent Direcția Silvică Covasna. „Evenimentul zilei” are dovada că Ioan Cosnean, directorul în funcție de la Romsilva Covasna, l-a ajutat pe arestatul Gheorghe Ceteraș să pună mâna pe 5.666 hectare de pădure, în valoare de peste 20 de milioane de euro. Citiți dezvăluirile în ediția de azi.