Evenimentul Zilei > Social > Ce mai fac medicii din România. Pediatru pedofil gay, prins la Timișoara. A scăpat doar cu o amendă
Ce mai fac medicii din România. Pediatru pedofil gay, prins la Timișoara. A scăpat doar cu o amendă

Ce mai fac medicii din România. Pediatru pedofil gay, prins la Timișoara. A scăpat doar cu o amendă

Un medic de la Spitalul de Copii Louis Țurcanu din Timișoara a fost prins lângă un adolescent de doar 16 ani cu slițul desfăcut. Doctorul i-ar fi făcut mai multe avansuri tânărului, iar oamenii legii l-au sancționat.

Un medic de la Spitalul de Copii Louis Țurcanu din Timișoara și un tânăr de doar 16 ani s-au întâlnit pentru a întreține relații sexuale. Mai mult, polițiștii l-au prins pe adolescent cu slițul desfăcut, iar doctorul a primit o amendă de 1000 de lei.

Cei doi s-au văzut duminică seară în jurul orei 21, pe strada Locotenent Ovidiu Balea din Timișoara, sub podul peste calea ferată de la ieșire din oraș, spre Săcălaz. Un echipaj al Secției 4 Poliție, au văzut că medicul și tânărul stăteau într-o mașină.

Doctorul de 41 de ani și tânărul de 16 ani s-au cunoscut pe aplicația Tinder și au stabilit să se întâlnească pentru a întreține relații sexuale. Cu toate astea, adolescentul i-ar fi spus medicului că este major. Oamenii legii au discutat cu mama băiatului și au aflat că știa despre relațiile fiului său.

Ce au descoperit polițiștii

„În cursul zilei de ieri, 29.01.2023, în jurul orei 21:00, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat pe strada Ovidiu Bâlea, din municipiul Timișoara, un bărbat, în vârstă de 41 de ani și un tânăr, în vârstă de 16 ani, care se aflau într-un autoturism parcat, prezența acestora în acel loc fiind nejustificată.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi s-au întâlnit cu scopul de a întreține relații sexuale, faptă care nu a fost materializată.Cei doi bărbați au fost sancționați conform prevederilor Legii nr 61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, au declarat reprezentanții IPJ Timiș pentru tion.ro.

Medicul nu l-ar fi forțat pe tânăr să se vada cu el. Cei doi discutau de ceva vreme pe aplicația de întâlniri Tinder și au decis să se cunoască mai bine într-un loc retras din Timișoara. Amintim că pe Tinder pot comunica și persoanele care au alte orientări sexuale.