Caz rarisim: patru TIR-uri au intrat în carambol la intrarea în Suceava. Un şofer a murit

Caz rarisim: patru TIR-uri au intrat în carambol la intrarea în Suceava. Un şofer a murit

Cele patru TIR-uri circulau în lanţ, la distanţă prea mică unul faţă de celălalt. Primul a frânat brusc, iar şoferul din ultima cabină s-a izbit de parbriz, murind la spital

Un grav accident de circulaţie, în care au fost implicate nu mai puţin de patru tiruri, unul dintre şoferi decedând, s-a petrecut astăzi, în jurul prânzului, pe E 85, la intrarea în municipiul Suceava.

Cele patru tiruri circulau unul după altul înspre Suceava, când primul şofer a frânat pentru că în faţa sa era o coloană de maşini, în zonă traficul desfăşurându-se cu greutate din cauza lucrărilor la şoseaua de centură a oraşului. A urmat o coliziune în lanţ între cele patru tiruri. Şoferul din ultimul autovehicul, un tânăr în vârstă de 23 de ani, s-a lovit cu capul de parbriz, decedând la scurt timp de la impact. În urma coliziunii, un alt şofer de tir a fost rănit, ajungând la Spitalul Judeţean.

Accidentul în lanţ a blocat circulaţia de pe drumul european, aceasta fiind reluată anevoios pe un singur sens abia la aproximativ o oră şi jumătate de la accident.

Ne puteți urmări și pe Google News