A spart o mică avere într-o singură seară! Un tânăr a povestit cu ironie cum a cheltuit peste 1.200 de lei într-o singură noapte, în clubul de noapte Loft !  Acesta spune că dacă ar fi cumpărat aceleași produse de la magazinul Auchan , situat în cartierul lui, ar fi costat mult mai puțin.

Postarea plină de umor dar și de ironie a tânărului,care s-a semnat C.C, și care a făcut publică și nota de plată a fost preluată de site-ul kamikaze. Din ceea ce a afișat tânărul se văd prețurile exorbitante, practicate în clubul de noapte, sticlele de 330 de ml de Coca Cola costând 406 RON, energizantele Red Bull de 250 ml costând nu mai puțîn de 720 RON , de exemplu.

,,Tot ce vedeți pe nota asta de plată costă 1.000 de lei la Auchan-ul de la mine din cartier, așa că vă aștept în parcare cu coșu’ plin, punem și o Maria Lătărețu feat David Guetta la mășină – dacă n-o să fie mai mișto decât la Loft, să mă scuipați în gură cu Armand de Brignac la pet. Să aducă cineva o roabă. Artifică e.”, scrie tânărul.

Citește și: