Catalin Maruta, noul "Teo" de la Pro TV

Catalin Maruta, noul "Teo" de la Pro TV

Catalin Maruta este noua achizitie a Pro TV, fosta vedeta a TVR urmand sa inceapa in octombrie o emisiune la postul din Pache Protopopescu.

Maruta va primi intervalul pe care se desfasura Teo, pana la plecarea la Romantica.

Miscare strategica

Maria Apostol, PR director MediaPro, a confirmat mutarea lui Maruta la Pro TV. Ea spune ca alegerea lui face parte din strategia de intinerire a tronsonului orar 17.45-19.00, care precede jurnalul si intervalul de cea mai mare audienta. „Si-a facut un nume pe acest gen de emisiuni si a demonstrat ca poate vorbi fara retineri, la fel de natural, cu tot felul de personalitati. A si prezentat mai multe de tipuri de emisiuni de-a lungul timpului”, argumenteaza Maria Apostol.

Ne puteți urmări și pe Google News

Deocamdata, nu sunt stabilite numele programului si nici formatul clar al emisiunii. Cert este ca va fi un show de divertisment. Dupa plecarea lui Teo la Romantica, in aceasta primavara, pe tronsonul respectiv nu a mai fost vreo emisiune moderata. Intervalul a revenit serialelor: „Familia Bundy”, „Om sarac, om bogat” etc.

Maruta a intrat in TVR in 1999. A prezentat emisiunea „Trupa de pe 2”, apoi „Tip top minitop” si „Tonomatul DP2”. Festivalurile l-au avut in preajma si pe Maruta. Era omul care modera discutiile de dupa concursuri. Pentru o scurta perioada, Catalin Maruta a plecat la Realitatea TV, dar nu s-a pliat pe emisiunea matinala si a revenit la TVR. Impreuna cu Marius Moga, Maruta a fost amfitrionul emisiunii „Faimosii”, de pe TVR 1. Ultimul program prezentat de el pentru TVR a fost „Plaja lui Maruta”, editia din 31 august.

TVR se repliaza Pentru inceput, in aceasta luna, tronsonul pe care Maruta prezenta Tonomatul DP2 va difuza serialul „Verdict, crima!”. Ulterior, o emisiune de divertisment isi va face loc dimineata, intre orele 10.00 si 12.00. „Pregatim un format care sa se adreseze aceluiasi public tanar care si-a format deja reflexul de a comuta pe TVR 2 la ora 10.00 in fiecare dimineata”, a declarat Razvan Nicolescu, directorul TVR 2.