Cătălin Ivan: Năstase a plătit prea scump că i-a fost oponent lui Băsescu

Cătălin Ivan: Năstase a plătit prea scump că i-a fost oponent lui Băsescu

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a declarat că a aflat cu tristeţe de decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în dosarul "Zambaccian", adăugând că, în opinia sa, Adrian Năstase a plătit "mult prea mult" pentru faptul că i-a fost "oponent" preşedintelui Traian Băsescu.

"Am primit cu tristeţe această veste. Suntem alături de Adrian Năstase şi de familia acestuia. Personal consider că a plătit mult prea mult pentru faptul că a fost un oponent al lui Traian Băsescu şi al regimului acestuia. Eu cred că faptul că acum discutăm despre o decizie a instanţei având atât de multe semne de întrebare şi fiind atât de multe controverse legate de acest dosar, că este un rău pe care indirect Traian Băsescu l-a făcut politizând Justiţia", a spus Ivan, citat de Agerpres.

Acesta a adăugat că partidul pe care îl reprezintă are obligaţia de a lupta cu regimul lui Traian Băsescu, luptă care "va continua şi după ce acesta nu va mai fi preşedintele ţării".

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat pe fostul premier Adrian Năstase la patru ani de închisoare cu executare pentru luare de mită în dosarul Zambaccian.

Ne puteți urmări și pe Google News

Adrian Năstase a fost condamnat definitiv astăzi de instanţa supremă, la patru ani de închisoare cu executare pentru şantaj şi luare de mită, iar soţia sa, Dana, a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare, în dosarul Zambaccian. Paula Jianu a fost condamnată la 4 ani de închisoare cu executare. CITIȚI ȘI:

  •  DOSARUL ”ZAMBACCIAN”. Adrian Năstase: 4 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită. Dana Năstase: 3 ani de închisoare cu suspendare pentru complicitate!