Pe primul loc al topulul se află actorul Dan Puric care a vândut cele trei volume ale sale – "Fii demn", "Cine suntem" şi "Despre omul frumos" – într-un număr total de 6.893 de exemplare.
Designerul şi-a publicat biografia
Pe locul doi se afla primul volum al biografiei lui Cătălin Botezatu, "Trei vieţi. Pedeapsa", scrisă de jurnalista Monica Vlad, care s-a vândut până acum în peste 3.000 de exemplare, la care se adaugă şi câteva sute de audio-book-uri. Dietele minune nu lipsesc nici ele din top, Mihaela Bilic reuşind, cu "Sănătatea are gust" şi "Trăiesc, deci mă abţin", să "convingă" 2.975 de cumpărători.
Mihaela Rădulescu este şi ea în top cu volumul "Întreabă-mă orice" care s-a vândut până acum în 2.000 de exemplare în magazinele Diverta, vedeta reuşind să intre în topul cărţilor şi cu o a doua producţie, "Nişte răspunsuri".
Surpriza neplăcută a clasamentului este însă vedeta TV Carmen Brumă care, în ciuda reclamei agresive făcute şi a subiectul care le incită pe toate femeile care vor să fie în trend cu moda şi silueta, a reuşit să vândă doar 167 de exemplare din cartea "Slim – Cum am dat jos 30 de kilograme şi nu le-am mai pus înapoi".