Evenimentul Zilei > Monden > Carmen Tănase s-a infectat cu COVID-19. Ce a susținut artista anterior: „Nu am cum să cred lucrurile astea. Nu am cum”
Carmen Tănase s-a infectat cu COVID-19. Ce a susținut artista anterior: „Nu am cum să cred lucrurile astea. Nu am cum”

Carmen Tănase s-a infectat cu COVID-19. Ce a susținut artista anterior: „Nu am cum să cred lucrurile astea. Nu am cum”

Artista Carmen Tănase s-a infectat cu COVID-19. Vestea a luat pe nepregătite pe români, care au asistat, de-a lungul timpului, la poziționări foarte vehemente ale actriței față de pandemia de COVID-19 și restricțiile impuse de autorități pe fondul acesteia. Interpreta celebrului personaj Flăcărica din telenovela „Inimă de țigan” nu este vaccinată împotriva coronavirusului, însă a susținut că a dobândit imunitate printr-o altă modalitate.

Carmen Tănase s-a infectat cu COVID-19

Carmen Tănase este cunoscută pentru declarațiile sale în legătură cu pandemia de coronavirus și restricțiile impuse în România. Actrița a fost una dintre cele mai vocale persoane din spațiul public, care a tras concluzia că „această boală nu este atât de contagioasă pe cât vor unii să ne facă să credem”.

Vestea contractării bolii de către artistă a venit ca un fulger. Carmen Tănase s-a infectat cu COVID-19. Ce știm din pozițiile publice ale artistei este că nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului. „Am luat ce trebuie, am luat vitaminele respective, mi-am făcut un cocktail pe care îl luăm în fiecare zi. Mi-am făcut imunitatea și socializând cu oamenii”, a spus Carmen Tănase.  Actrița nu a spus niciodată că boala COVID-19 nu există.

Motivul pentru care actrița refuză testarea

Carmen Tănase a subliniat că ţine seama de sfatul autorităţilor şi ascultă de specialiștii a căror activitate este notabilă în domeniul medical. Actrița a precizat că a ascultat declarațiile inventatorului tehnologiei PCR, care spunea că invenția sa este destinată cercetării și nu diagnosticării.

Întrebată care este motivul pentru care refuză testarea, Carmen Tănase a răspuns: „Întâmplător, l-am văzut acum un an și ceva, un an și jumătate pe însuși inventatorul aceste tehnologii Real Time PCR care spunea într-un interviu, înainte de a muri desigur, într-un interviu pe înțelesul tuturor, de ce … tehnologia asta pe care inventat-o nu poate pune un diagnostic.

Ea a fost inventată pentru altceva, pentru cercetare, pentru altceva și nu cred în rezultatul real al acestui test.

Și m-am săturat de atâția șmecheri care s-au umplut de bani, au devenit milionari în timpul acestei pandemii și eu personal nu vreau să bag bani în buzunar acestor șmecheri”.

„Sunt pregătită pentru absolut tot ce o să vină”

Întrebată ce va face dacă va fi criticată că a ieșit din rând, actriţa a precizat: „Am devenit foarte calmă, nu mai sunt furioasă, mi-am asumat în totalitate lucrul acesta. Sunt pregătită pentru absolut tot ce o să vină.

Din întâmplare, am intuit din capul locului, apoi m-am și informat și am văzut, am ascultat foarte mulți specialiști care, din păcate, sunt banați, sunt interziși. Oameni care sunt într-adevăr cu premii, unii chiar Nobel, care au publicat cărți, care au publicat în reviste de specialitate care spun cu totul altceva și de care nu se ține seama. (…)

În această ecuație care ni se afișează pe tablă de un an şi jumătate încoace omul sănătos nu este luat în calcul. Eu nu am făcut COVID şi nu m-am ferit niciodată de nimeni, nu că nu cred, există o boală, dar eu nu am făcut-o.

Având în vedere că eu nu m-am ferit niciodată de nimeni, că am ieșit tot timpul afară, că am interacționat cu oameni că am fost „neascultătoare”, „nedisciplinată” și nu am făcut, locuind în casă cu o mamă care are 90 de ani și care este o femeie puternică, că o moștenesc, înseamnă că această boală nu este atât de contagioasă pe cât vor unii să ne facă să credem și să ne sperie.

„Nu am cum să cred în lucrurile astea”

În permanență de un an și jumătate am fost amenințați, am fost terorizați că suntem așteptați cu lumânări la ATI de către domni doctori care ar trebui să aibă grijă de viața și de sănătatea noastră.

Nu am cum să cred lucrurile astea. Nu am cum. Este o boală cu un PR agresiv. O boală care într-adevăr ucide oameni la fiecare pas nu mai are timp cineva să îi facă un asemenea PR. Ori eu văd de un an şi jumătate PR, PR, PR. E ca un fel de toacă, în continuu la radio la televiziune poartă mască, fă aia, dacă nu porţi mască mori, dacă nu te vaccinezi, dacă nu te imunizezi, nişte minciuni îngrozitoare. (…)

Nu mai amenința că omul o să facă împotrivă, este o chestie de psihologie simplă. Nu se spune adevărul. Oamenii s-au contrazis. Fauci s-a contrazis de 700 de mii de ori, nicio problemă s-a mers mai departe(…) Ne-am întors total cu fundul în sus. Este o societate din care cred că nu mai vreau să fac parte”, a mai spus actriţa Carmen Tănase.