Evenimentul Zilei > Monden > Carmen de la Sălciua lansează bomba. Cine este noul iubit al vedetei
Carmen de la Sălciua lansează bomba. Cine este noul iubit al vedetei

Carmen de la Sălciua lansează bomba. Cine este noul iubit al vedetei

După despărțirea de Culiță, artista Carmen de la Sălciua este din nou o femeie liberă.

 

 

Desigur, mulță bărbați îi dau târcoale, dar vedetă știe ce vrea și nu se lasă așa ușor.

Nu de puține ei, artista a dezvăluit cele mai intime dorințe ale sale chiar pe pagina de Instagram, acolo unde comunică non-stop cu admiratorii.

Recent, un zvon a uimit lumea showbiz-ului , sar a fost repede devoalat de artistă. Se spunea că ar fi însărcinată, dar vedeta a lămurit totul.

Artista a spus că atunci când va fi, va anunța, mai ales că s-a gândit și la numele copilului. Dacă va avea o fată, artista vrea ca micuța să poarte numele „Sofia”.

Acum, într-o altă ședință de conversații cu fanii, artistei i-a scăpat un mic detaliu, care a pus pe toată lumea pe jar.

Carmen este din nou îndrăgostită?

„Dar de unde știi că sunt singură? O femeie care știe cât valorează nu acceptă orice variant I se propune. Are dreptul de a fi selective și de a primi în viața ei bărbatul care o merită și care o valorifică”, a fost răspunsul artistei la întrebarea unui fan pe Instagram.

Nu știm dacă artista are sau nu pe cineva, cert este că dacă bruneta iubește din nou, cu siguranță, în scurt timp, vom afla cine este misteriosul bărbat, potrivit playtech.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: