Evenimentul Zilei > Politica > Carmen Dan, atac la Vela. „A avut un singur obiectiv: acela de a…”
Carmen Dan, atac la Vela. „A avut un singur obiectiv: acela de a…”

Carmen Dan, atac la Vela. „A avut un singur obiectiv: acela de a…”

Carmen Dan, fost ministru de Interne, l-a atacat pe Marcel Vela, înainte de audierile din Comisia de Apărare, acuzându-l că de când a preluat mandatul de ministru al Afacerilor Interne singurul lui scop a fost acela de a-și asigura o campanie electorală.

„Părerea mea, din tot ce am constatat, de la preluarea mandatului, domnul Vela a avut un singur obiectiv: acela de a-şi asigura o campanie electorală.

Discuţiile sunt că intenţionează să candideze şi acesta este motivul pentru care a tratat Ministerul de Interne ca pe o tribună cu multă vizibilitate care să îi ajute electoral.

Din punctul meu de vedere, tot ce face este doar pentru imagine şi în sensul acesta îşi aduce un argument important: faptul că şi-a delegat toate resposibilitățile. Nu are nicio responsabilitate din punct de vedere instituţional.

Are doar o dorinţă de a se afirma politic. Mă aştept ca la aceste audieri să vină însoţit de adevăratul ministru de Interne, secretarul de stat care i-a preluat până şi atribuţiile care nu pot fi delegate”, a spus Carmen Dan, într-o intervenție la Antena 3.