Evenimentul Zilei > Actualitate > „Căpetenia haiducilor”, înhăţată pentru o ţeapă de 275.000 €
„Căpetenia haiducilor”, înhăţată pentru o ţeapă de 275.000 €

„Căpetenia haiducilor”, înhăţată pentru o ţeapă de 275.000 €

UITE CINE VOIA SĂ DĂRÂME GUVERNUL. Nicolae Mavrodin, căpetenia haiducilor din România, a fost adus încătuşat la Tribunalul Constanţa, fiind apoi arestat preventiv pentru 29 de zile.

"Căpetenia haiducească" este suspectată de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, fals în înscrisuri sub semnătură pri­­­vată, fals în declaraţii.

După mai multe percheziţii efectuate la domiciliul şi firma acestuia, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor l-au reţinut ieri pentru 24 ore.

A vândut o casă pe care nu o avea

Procurorii au informat că, "în calitate de preşedinte al Fundaţiei Naţionale pentru Tineret, Nicolae Mavrodin a încheiat un antecontract de vânzare-cumpărare cu SC E.S.SRL Ploieşti pentru un imobil de pe Calea Victoriei din Bucureşti care în realitate nu aparţinea Fundaţiei“.

Prejudiciul este de 275.000 euro.

La coborârea din dubă, haiducul inculpat a declarat că "este un dosar politic pus la cale de Băsescu".

Nicolae Mavrodin este cel care a coordonat protestele din faţa prefecturii Constanţa. El a obţinut de la Primăria Constanţa autorizaţia pentru proteste în numele Asociaţiei Haiducilor din România. Este membru PSD Constanţa şi revoluţionar, deşi în 1989 avea doar 16 ani.
Citiți și:

  • Mavrodin, profil tipic de agitator care se dă în stambă
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News